TEK İSTEĞİ MAHALLEYİ KÖTÜ İNSANLARDAN KORUMAKTI!


SERKAN’I KİM NASIL VURDU?

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, Türk televizyonlarında bir ilk olan 112 Acil programı 1. Bölümünden büyük ses getirdi. Büyük ilgi ve merakla izlenen 112 Acil ilk defa bir televizyon programında ambulanslarda ve hastanelerin acil servislerinde gerçekten neler olduğunu tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriyor.



Bahçelievler’de güpegündüz yaşanan korkunç bir olay 112 Acil Servis ekiplerini alarma geçirdi. 31 yaşındaki Serkan Mercan, annesinin ve küçük yeğeninin gözleri önünde vurulmuştu!.. Kanlar içinde yere yığılan Serkan’ın annesi, saldırganın peşinden korkusuzca koşmuş ama gücü tükendiğinde artık pes etmişti. Ambulans olay yerine ulaştığında Serkan kanlar içinde yerde yatıyor, annesi de çevresindeki kalabalıktan yardım isteyerek acıyla haykırıyordu…



Gün ortasında, kadınların ve çocukların gözü önünde yaşanan dehşet anlarının perde arkasında ne var?

Serkan, mahallesini kötü niyetli insanlardan korumaya çalışıyordu. Silahlı saldırıya uğramasından birkaç gün önce tehditler içeren gizemli bir telefon almıştı. Ama gözü karalığıyla tanınan genç adam tehdide boyun eğecek biri değildi. Restleşti ve ardından bir anda ölümün soğuk nefesini hissetti!



Kanlar içinde yere yığılan Serkan kurtuldu mu?  Kurşunun isabet ettiği ana damarındaki tehlikeli kanama durdurulabildi mi?

Hepsi  ve daha fazlası Perşembe akşamı saat 23:15’te  112 Acil’de Kanal D’de!

Editör: TE Bilisim