Kısa Sürede TT Olan Diziyi Ekip Birlikte İzledi.

Kanal D’nin, yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Hülya Böcekli, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan ,Yeliz Akkaya ,Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin’in yer aldığı yeni dizisi “Kalbim Ege’de Kaldı” önceki gece ilk bölümü ile ekrana geldi. Yapım ekibi ve oyuncular dizinin birinci bölümünü İzmir Urla’da  birlikte izlerken #kalbimegedekaldı hastag’i ise sosyal medyada TT oldu.

.

Özgün bir senaryo ve sağlam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi ilk bölümü ile sosyal medyada da çok konuşuldu.

 

#kalbimegedekaldı hashtag’i ile Türkiye listesinde TT olan dizi, büyük ses getirerek listenin zirvesinde yer aldı. Çarşamba akşamı yayınlanan ilk bölüm, Sosyal Medya’nın en çok konuşulanları arasında olmayı başardı.

 

Iraz Nene’nin oyununa gelip mirasını alabilmek için evlenen ancak gerçeği öğrendikten sonra düğünlerin kaçan Mustafa ve Zeliş’in  başlarına gelecekler şimdiden büyük merak uyandırdı. Kalbim Ege’de Kaldı kahkaha dolu gelişmelerle  ile her Çarşamba akşamı Kanal D’de.