KAÇAK GELİNLER 14. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kainat’ın babası, Can’ın kızına ilan-ı aşk ettiği videoyu izler. Can’ın peşine düşer. Kainat’ı ise adeta eve hapseder. Can ise Kainat’ı yalnız bırakmamakta kararlıdır. Selim kendisine gösterdiği tepkiye rağmen Şebnem‘in peşini bırakmaz. Şebnem’i asistanı olarak yanına alır.  

 

Özgür ve Önder’in kendisi için anlaşma yaptığını duyan Almilla ikiliyi tamamen hayatından çıkarmaya karar verir. Karşısına çıkan yeni bir Akif Tatlıcı Almilla’yı heyecanlandırır. Müfit’in kafesini kapattığını duyan gençler el ele verirler. Yeni bir kafe bulurlar. Ancak Müfit’ten bekledikleri karşılığı bulamazlar.

YENİ GÜNÜ 28 EYLÜL PAZAR SAAT 20.30 DA STAR TV’ DE…

 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

 

Yapımcı                     :NTC Medya

Yönetmen                :Kerem Çakıroğlu

Senaryo               :Engin Elgün

Müzik                         :Cem Özkan

Oyuncular:            :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

 

Editör: TE Bilisim