İpek Tuzcuoğlu ve konukları birebir sohbet ve “Yüzleşme” için Cumartesi ve Pazar geceleri Cine5 ekranlarında bir araya geliyor. Hayata ve gündeme dair her konu açık ve dürüst bir sohbetle yüz yüze konuşuluyor. Merak ettiğiniz isimlerin hayatlarındaki kilometre taşlarını öğreneceğiniz, bilmediğiniz yönleriyle karşı karşıya geleceğiniz program “İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme” 1 Şubat Cumartesi gününden itibaren Cine5’te başlıyor.

“İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme” programının 1 Şubat Cumartesi akşamı ilk bölüm konuğu Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş. Suzan Kardeş, Kosova’daki çocukluğundan günümüze, hayatının bilinmeyenlerini tüm samimiyetiyle paylaşıyor. Müzik kariyeri öncesinde ünlü isimlerin makyözü olan Suzan Kardeş’in Sezen Aksu, Yılmaz Erdoğan ve sanat dünyasıyla ilgili anılarını paylaştığı “İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme” 1 Şubat Cumartesi 21.35’de Cine5 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.
 
“İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme” programının 2 Şubat Pazar akşamı konuğu çok yönlü kişiliği ile başarılı sunucu ve televizyon eleştirmeni Mesut Yar. Yıllardır gazetecilik yapan Mesut Yar’ın elde edemediği şey neydi? Geçmişten günümüze hayatında iz bırakan olaylar neler? Ünlü sunucunun vazgeçemediği tutkusu ne? Mesut Yar’ın keyifli sohbetiyle renklenen “İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme” 2 Şubat Pazar 21.35’de ekranlarınıza geliyor.

CINE5
YENİ PROGRAM

 
1 ŞUBAT 2014 CUMARTESİ’DEN İTİBAREN
CUMARTESİ VE PAZAR 21.35
Editör: TE Bilisim