Son yılların en ilginç ve orijinal İngiliz sihirbazı Dynamo 27 Ekim Pazar günü akıllara durgunluk veren hileleri ve ünlü arkadaşlarının da yer alacağı yepyeni dizisi İnanılmaz Sihirbaz Dynamo ile Discovery Channel ekranlarına dönüyor.

Dynamo dört bölümlük bu yeni dizisinde; New York, Güney Afrika, İbiza ve İngiltere olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerine giderek olağanüstü maceralara atılıyor ve oradaki hayranlarıyla buluşuyor.

 

Dynamo’nun bu yeni şovunda; ünlü Hollywood yıldızı Samuel L. Jackson ile gerçekleştirdiği etkileyici yakın çekim numaralarını, İngiliz televizyon sunucusu Keith Lemon’la benzeri görülmemiş bir bilardo oyununu, Olimpiyatlarda altın madalya kazanmış dünyaca ünlü İngiliz sporcu Jessica Ennis’in karşısında gerçekleştirdiği cirit numarasını izleyeceksiniz. 

 

Ünlü aktör Samuel L. Jackson “Dynamo’nun yaratıcılığı karşısında şaşkına döndüm, onun gibi biri ile tanışmaktan ve kişisel olarak onun sihirlerini deneyimlemekten mutluluk duyuyorum” dedi.

İnanılmaz Sihirbaz’ın üçüncü sezonunun ilk bölümünde, Dynamo New York’taki Times Meydanı’nda inanılmaz bir numara gerçekleştirecek. Daha sonra muhteşem yolculuğuna tatil adası İbiza’da devam ederken çıplak elleriyle bir çeşmeyi buza döndürerek oradaki turistleri hayrete düşürecek. Dynamo bir sonraki durağı Güney Afrika’da ise tahta hayvanları hayata döndürecek ve Soweto yerlileri ile unutulmaz bir paintball oyununda yer alacak.

 

Discovery Networks CEEMEA Bölgesi Gelişen Pazarlar Kanal Yöneticisi Lee Hobbs “İnanılmaz Sihirbaz Dynamo’nun merakla beklenen üçüncü sezonunu Discovery Channel ekranlarına taşımaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Dynamo bizim en sevilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan yüzlerimizden biri ve seyircilerimizin bu inanılmaz diziyi izlerken çok heyecanlanacaklarına eminiz.” dedi.  

 

27 Ekim Pazar günü saat 21:30’da başlayacak İnanılmaz Sihirbaz Dynamo dizisini izlerken Dynamo’nun akıl almaz numaraları karşısında şaşkına döneceksiniz.

 

Editör: TE Bilisim