İkinci Baharını Yaşayan Ahmet-Filiz Özhan Çiftinden Çok Özel Açıklamalar….

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi’nin bu haftaki konuğu Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Ahmet Özhan.

Arkadaşları arasında sade bir törenle evlenen Ahmet-Filiz Özhan çifti, Nazlı Ilıcak’a düğün albümlerini gösterdi. “Birbirimize bakışımızda aşk var” diyen Filiz Özhan, “Ahmet benim çocukluk aşkım gibiydi” diyor. Ahmet Özhan, ne zaman tanıştıklarını ve ilişkilerinin başlama hikayesini ise şöyle anlattı: “Ben şöhretimin en zirve dönemindeydim, Filiz de okulda talebeydi. Ben bir yarışmaya gidiyordum, Singapur’a. Bir de vokal grubu vardı, bu hanım kız da vokal grubu içindeydi. Orada tanıştık. Döndükten sonra bir nişanlılık dönemi yaşadık ama olmadı. Sonra kısmet bu zamanaymış.” 

 

Yeni sanatçı olduğu dönemlerinde Zeki Müren’le tanıştığını ve Zeki Müren’in kendisini sevdiğini söyleyen Ahmet Özhan; “Zeki Müren beni severdi. Onun sanatçılığının olgun döneminde ben yeni tanınıyordum. Olumsuz birtakım uygulamalarımı gördüğünde haber yollardı, ‘böyle yapmasın, kendine yakışanı yapsın’ diye. Bana bir baba gibi yaklaşırdı.” Dedi.

Usta sanatçı Ahmet Özhan ve eşi Filiz Özhan, Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi için mini bir konser verdi. Türk Sanat Müziği’nin sevilen şarkılarını seslendiren çifte, Nazlı Ilıcak da eşlik etti. Filiz Özhan, ilk kez Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi için kamera karşısında şarkı söyledi. Ahmet Özhan, “Ben Türk müziği sanatçısıyım. Türkü de, ilahi de, şarkı da, güncel eserler de okurum” dedi.

 

Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi,15 Şubat Pazar günü saat 12:30’ da Kanal D’de!

Editör: TE Bilisim