Başrollerini Cam Yaman , SelenSoyder , Altan Erkekli , Gül Onat , Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayrı’nın paylaştığı bir Yeşilçam hatırası Hangimiz Sevmedik her hafta konularıyla Yeşilçama gönderme yapıyor. Dizinin güzel bir özelliğini keşfeden izleyici bu yönden yapımcıları ve senaristleri tebrik ediyor.

Her bölümde kullanılan özlü sözleri izleyici yeni nesil özlü sözler diye adlandırıyor. Hangimiz Sevmedik’insenaristlerine özgü dillere pelesenk olacak yeni nesil özlü sözlerinden bir kaçı  “Eğri demir dövmekle, eğri insan sevmekle düzelir. Görgüsüzü cehenneme atmışlar en harlı ateş benimki demiş. Yarım kalanın yükü tamam olanın yükünden ağırdır. Dostluğu derdinle baş edene iyiliği ömrünce hak edene yap. Körden tokat yiyen şaşıdan medet umarmış. Gönül inler aşık dinler neylerse kader eyler. Aşıklara mani olanın günahları gani olur. Meyve dalda ballanmazsa kurt dadanıp yemlenmez.”Bu sözleri benimseyen izleyici sosyal medyada sıkça paylaşıyor. Bu yönüyle de Türkçemize sahip çıkan Hangimiz Sevmedik bu konuda fenomen olma yolunda.

14 Kasım Pazartesi 14.bölümü ile saat 20.00 de ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Ayşen ve Şener muradına eriyor.

Adile ve Münir Şener ile Ayşen’i evlendirmeye karar verirler. Ancak ikisininde önemli bir şartı vardır.

Ayşen ve Şener çok mutludurlar. Mutluluktan adeta havaya uçarlar. Ama onların bu mutluluğu İlyas’ın mutsuzluğudur artık. Mahalleli Emel’den İlyas’a destek olmasını ister.

Adile ve Münir nişan için yapılacak alışverişte de inatlaşır. İkisi de bütün alış verişi kendileri yapmak istemektedir. Şener Yeşil buna pratik bir çözüm bulmuştur.

Tarık ve Itır boşanma dilekçesini geri çekmiş ve çok mutludurlar. Bunu kutlamak için sinemaya giderler. En az onlar kadar mutlu bir çift daha vardır.

Sevda ve Tuncay ilk randevuları için sinemaya gitmeye karar verir. Hepsi birbirinden habersiz güzel bir gün geçirmeyi planlayan çiftler için hiçbir şey sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Yeşiller ve Çamlar yakalanmamak için adeta köşe kapmaca oynarlar.

HANGİMİZ SEVMEDİK KÜNYE

Yapımcılar      : Çağrı Bingüller – Başak Bingüller

Yapım             : BSK YAPIM

Yönetmen      : Metin Balekoğlu

Senaryo          : Alphan Dikmen – Başak Angigün

Müzik             : Günay Uysal

Oyuncular      : Selen Soyder (Itır Yeşil) – Can Yaman (Tarık Çam) - Cengiz Bozkurt (Şener Yeşil)

Ve Altan Erkekli (Münir Yeşil ) – Gül Onat (Adile Çam)

                         Bülent Şakrak (İlyas Çiçek) – Mehtap Bayrı (Ayşen Akça)

Deniz Oral (İhsan Durulmaz) – Veysel Diker (Şevket Özler)

Şerif Erol (Hulusi Gültekin) – Selma Kutluğ (Mürüvvet Erol)

Tuba Erdem (Şükriye Durulmaz) – Pelin Ermiş (Emel )

Erdem Baş (Metin Durulmaz) – Berfu Öngören (Perran Özler)

Barış Başar (Zeki Durulmaz) – Onur Sermik (Halit Güney )

Funda Bostanlık (Sevda Çam) – Bağış Angigün (Ahmet Demir)

Batuhan Uçar (Tuncay Yeşil) – Doğa Konakoğlu (Feridun Demir)

Ersin Arıcı (Sami )   

Konuk Oyuncular : Efe Erkekli (Genç Münir ) – Nergis Taşyürek (Genç Adile)

Yayın Kanalı   : TRT 1

Yayın Günü    : 14 Kasım 2016 Pazartesi saat : 20.00

Editör: TE Bilisim