Beykoz Kundura Fabrikasında kurulan platoda çekimlere başlayan dizi oyuncuları ve set ekibi, yayınlanan 4 bölümün başarısından dolayı birbirini kutladıktan sonra kolları sıvayarak yeni sezon çalışmalarına başladı. Yeni sezonda, yeni sürprizlerle izleyicinin karşısına çıkmaya devam edecek dizi, renkli karakterleri, deneyimli oyuncuları ve güçlü senaryosu ile sevenlerinin karşısına çıkacak. 


‘Setten ev kiralamak istiyorlar’

Yeni sezon için, tüm hızla çekimlere başlayan oyuncu ve yapım ekibi, sette eğlenceli ve mutlu bir ortam içinde motivasyonla çalıştıklarını belirtti. Yapım ekibi ve dizi oyuncuları, gelen tepki ve sevgi mesajlarına memnun olduklarını belirtirken, dizinin Yapımcısı Çağrı Bingüller konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde açıkladı; ‘Hangimiz Sevmedik özlenen kavramları ekrana getiriyor, bizlere hatırlatıyor. Mahalle yaşamı, komşuluk, dostluk, sıcak aile ilişkileri gibi Yeşilçam Sıcaklığında evlerimize getiriyor. İzleyici ile şimdiden bir bağ kurdu. Beykoz Kundura Fabrikasında kurulan platoda, çok gerçekçi, dizi kadar sıcak bir dekorumuz var. Çevre sakinleri mahalle yaşamına duydukları özlemden dolayı dekorumuzdaki ‘Yuvacık Mahallesi’ne büyük ilgi ile yaklaştılar ve dekorda yer alan Yuvacık Mahallesi’nde yaşamak istediklerini belirterek, dekorun kiralamaya açık olup olmadığını soruyorlar.’

 

‘Hangimiz Sevmedik’, Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat, gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Yapımcılığını BSK Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı ve yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı dizi; ismini rahmetli Müslüm Gürses’in seslendirmiş olduğu “Hangimiz Sevmedik” adlı eserden alıyor ve dizide Yeşilçam’a gönderme yapan karakter isimleri ile dikkat çekiyor. 


Dizi, 36 yıl önce aynı mahallede doğan ve beraber büyüyen Adile ve Münir’in birbirlerine olan aşkı ve iş ortağı olan babalarının incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırmaları sonucu yaşadıkları zorlukları konu alıyor. Macera, ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her şeyi deneyen Adile ve Münir’in başarılı olamayıp, kaçıp evlenmeye karar vermeleri ile devam ediyor. Kaçmaya karar verdikleri gecenin tarihinin 12 Eylül 1980 olması ve askerin yönetime el koyması tesadüfü sonucu bir dolu olayları beraberinde getiriyor.


Editör: TE Bilisim