Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ünlü fenomen Anıl İlter, Star TV’nin yeni dizisi Şahane Damat’ta rol alıyor. Sosyal medyada paylaştığı komik videolarla büyük bir  fan kitlesine sahip olan Anıl İlter, aslında iyi bir oyuncu. Birçok sevilen dizi ve filmde rol almış olan Anıl İlter, şimdilerde yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in yaptığı romantik komedi dizisi Şahane Damat’ta “Engin” rolunu oynuyor. Dizide Erhan Yazıcıoğlu’nun oğlunu canlandıran ünlü fenomen,  sevenleriyle her salı  Star TV’de Şahane Damat ile buluşuyor.

 

ANIL İLTER KİMDİR?

1981 yılında İzmit'te doğan Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Kariyerine Ece dizisi ile adım atan oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile asıl çıkışını yapmıştır. Kavak Yelleri, Kızıl Elma, Kara Ekmek gibi önemli diziler de rol almıştır. Bir dönem sunuculuk yapmış; dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.


 

ŞAHANE DAMAT HAKKINDA

Melike gurbetçi ailesine İstanbul'da tek başına yaşayabilmek ve ikna edebilmek için küçük yalanlar söylemiş bir kızdır. Ailesi kızının müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır. Gerçekte ise Melike açlık sınırında yaşayan hayallerine bir magazin dergisinin burç yazarlığı yapacak kadar yakındır. İşin daha da kötüsü ailesine yüzük taktıkları yalanını söylediği cerrah Mehmet Çırağan Melike ile değil patronuyla nişanlıdır. Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamıştır fakat ucu cerrah Mehmet'e dokunmaktadır. Gerçekler gün yüzüne çıktığında Melike'yi nasıl bir hayat beklemektedir. 

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden. 

Sürprizlerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Şahane Damat”, Star TV’de izleyici ile buluşuyor.

Editör: TE Bilisim