Yıldız Çağrı Atiksoy, Şenay Gürler, Nesrin Cavadzade, Semra Dinçer, İlhan Şeşen, Deniz Karaoğlu, Alpay Atalan, Sinan Tuzcu, Yosi Mirzahi  ve Kemal Uçar ‘ın başlıca rollerinde yer aldığı dizi Eylül ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Veli Çelik’in oturduğu dizinin görüntü yönetmeni ise Sami Saydan. Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün yazdığı dizinin genel koordinatörü Nazlı Heptürk.

NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını yaptığı Görüş Günü Kadınları, hayatları, sosyal konumları, dünyaları birbirinden tamamen farklı dört kadının hikayesi.  Dört kadının ortak noktaları ise cezaevindeki sevdikleri. Onlar yaşamak için birbirlerine tutunmak; cezaevinde ki sevdiklerinden uzak ayakta kalabilmek için birbirlerine yaslanmak zorundalar.

Yapımcı Mehmet Yiğit Alp, yeni sezonda Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizi için, Çukobirlik’de yaklaşık 7500 metrekarelik bir alana cezaevi inşa etti.


Görüş Günü Kadınları için Adana’daki Çukobirlik binasına cezaevi inşa edildi.

Hikayesi, oyuncu kadrosu ve prodüksiyonu ile oldukça iddialı bir şekilde ekranlara gelmeye hazırlanan dizi için Adana’da cezaevi inşa edildi. Nisan ayından bu yana inşaatı süren binada bir cezaevinde ne varsa bire bir yapıldı. Ana mekanlardan biri olarak kullanılacak bina, Adana’ki Çukobirlik binasına yeniden inşa edildi. Bir zamanlar orta doğunun en büyük iplik ve dokuma fabrikası olarak kullanılan, on beş yıldır atıl bir şekilde çürümeye terk edilmiş, devasa Çukobirlik binası aylarca süren çalışmalar sonunda cezaevine dönüştü. 7 bin 500 metre karelik alana yapılan cezaevinin gerçeğe uygun inşa edilmesine büyük özen gösterildi.  Bina koğuşları, hücreleri, görüş salonları ile bir cezaevinin aynısı.

Öte yandan Adana şehir merkezindeki pek çok yerde çekimleri yapılan dizinin oldukça farklı mekan ve çarpıcı görüntülerle izleyiciye ulaşması amaçlanıyor. Seyhan Nehri ve etrafındaki ihtişamlı yapılar, Adana’nın sıcak mahalleleri ve dikkat çekici bir çok mekan diziye ev sahipliği yapacak.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim