İngiltere'nin en pis evlerine giriyor, köşe bucak temizlik yapıyorlar. “Görevimiz Temizlik” 26 Şubat’tan itibaren her Salı saat 20:30’da TLC’de.

Elektrikli süpürgeyle temizlik yapmaktan paspasla yer silmeye, toz almaktan ortalığı toplamaya, ev işleri herkesin katlanmak zorunda olduğu kaçınılmaz angaryalardır. Kimilerine temizlik için gayret göstermek çok zor gelir. Uzman temizlikçilerden oluşan bir ekibin en ağır işlere maruz kaldığı, şok edici olsa da hoşunuza gidecek olan bu program, İngiltere'nin en pis evlerine giriyor. Suç mahalleri ve istifçilerden, pislik içindeki evler ve toksik tuvaletlere, bu olağanüstü temizlikçiler, tozun, pisliğin ve dağınıklığın ele geçirdiği insanlara yardım ediyorlar. Bu program pisliğin ardını kazıyarak, yaşlılık kaynaklı yalnızlıktan ya da alkolizmden, aile yaşamının ve ilişkilerin yarattığı sosyal baskılara, sıradan insanların günlük yaşamlarında yüz yüze geldiği çok büyük sorunları inceliyor.


Temizleyerek sadece evlere değil, insanların hayatlarına da dokunan Görevimiz Temizlik (Call the Cleaners) 26 Şubat’tan itibaren her Salı saat 20:30’da TLC ekranlarında olacak.

 

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, Dsmart 36, KabloTV 43, Tivibu 60, TV+ 30, Vodafone TV 30.

Editör: TE Bilisim