İyi Filmlerin Adresi FilmBox Ekranlarında Aksiyon Günleri

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle ekranlara heyecan ve eğlence katıyor. 6 – 12Eylül tarihleri arasında, heyecanlı öyküleri ve aksiyon tarzını sevenlere yönelik 6 kaliteli film, iyi filmlerin adresi FilmBox ekranlarında izleyicilere sinema zevki yaşatacak.

Skyark Savaşı (Battle forSkyark) –6 Eylül Pazar - Saat: 23:15

Pazar gecesi ekranlara gelecek film, gizemli bir yaratık ırkının Dünya'yı ele geçirmesi üzerine gökyüzü şehri Skyark'a sığınan insanların özgürlük mücadelesini konu alıyor. Filmin öyküsünde, yolsuzluk yapan bir lidere karşı başlatılan isyanın başarısız olmasıyla, varlıklı kişiler isyancıların çocuklarını eski Dünya'nın kalıntıları arasında yaşamaya mahkum ediyorlar. İsyancı liderin oğlu Rags, bir yandan Skyark'a geri dönme şansı elde etmek için insanları canavarlara karşı savaşmaları için yönlendirirken, bir yandan da insanlığı kurtarmak için çok daha büyük bir amacı olduğunun farkına varıyor.


Karanlık Dalgalar (Dark Tide) –7 Eylül Pazartesi – Saat 21:30

Pazartesi gecesinin filmi,Halle Berry’nin başrolde olduğu heyecanlı bir deniz macerası. Filmin öyküsü, bir dalış sırasında meslektaşının ölümüne şahit olan bir köpekbalığı uzmanının korkusunu yenme çabası üzerine kurulu.


Yasak Bölge (BrickMansions) –8 Eylül Salı – Saat 21:30

LucBesson’un kült filmi “District 13”ün yeniden yapımı olan film, başrolünde Paul Walker’ı barındırıyor. Filmin öyküsünde BrickMansions olarak bilinen bir gettodaki uyuşturucu satıcısının çaldığı kitle imha silahının peşindeki gizli görevli dedektif, bu yasak bölgeyi herkesten iyi bilen ve uyuşturucu satıcılarından korkmayan tek kişi olan, son derece çevik Lino’dan yardım istiyor.


Kolombiyalı: İntikam Meleği (Colombiana)– 9 Eylül Çarşamba – Saat 21:30

Çarşamba gecesinin filmi, 10 yaşındayken ailesinin Kolombiyalı uyuşturucu baronu Don Luis tarafından öldürülmesine tanık olan ve tetikçinin kurşunlarından kaçıp kendisi de bir gangster olan amcası Emilio'nun yanına sığınan bir kadının, suç ve intikam hırsı ile şekillenen hayatını öyküleştiriyor.


Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (Valerianandthe City of a ThousandPlanets)– 10 Eylül Perşembe – Saat 21:30

LucBesson imzalı bu film, 28. yüzyılda geçiyor. Farklı gezegenlerden gelmiş tüm canlıların huzur içinde bir arada yaşadığı Alfa şehrinde huzur ve barışın sağlanması, insan ırkından iki özel ajanın, Binbaşı Valerian ve ortağı Çavuş Laureline’in sorumluluğunda. Karanlık bir güce karşı mücadele edecek olan ikili, Savunma Bakanı'nın komutası altında bir maceraya atılırken kurtarmaları gereken sadece Alfa kenti değil, tüm evrenin geleceğidir.

İsyan (Lockout) – 12 Eylül Cumartesi – Saat 21:30

2079 yılında geçen filmde, eski CIA ajanı Snow Birleşik Devletlere karşı ihanetten sorgulanmaktadır. Bu sırada Amerika Birleşik Devletleri Başkanının kızı EmilieWarnock, tutukluların büyük bir şirket tarafından kobay faresi olarak kullanıldıklarını kanıtlayacak bir delil bulma umuduyla uzay boşluğunda bulunan yüksek güvenlikli hapishane MS One'dadır. Emilie'nin korumalarından biri silahını azılı suçlu Hydell'e kaptırdığında, Hydell ana komuta merkezini ele geçirir ve daha sonra isyanın lideri haline gelecek olan kardeşi Alex dahil bütün tutukluları serbest bırakır. Deneyimli ajan Snow'a başkanın kızını kurtarması karşılığında özgürlüğünü teklif eder ancak idealist Emilie, rehineleri kurtarmadan MS-One'dan ayrılmak istememektedir.

FilmBox izlemek isteyen sinema severler, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 
Editör: TE Bilisim