Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları yapımını D Productions’ ın üstlendiği sevilen dizi ‘’Ulan İstanbul’’ ‘un bu akşam (29 Eylül)  yayınlanacak  bölümünde; Karlos ve Yaren’in yeni hit parçaları olan “Tarzımsın Farzım” damgasını vuracak.



Arabesk fantezi tarzında seslendirdikleri  farklı  parçalarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan fenomen ikili Karlos ve Yaren bu haftada sözleri Uğraş Güneş’e, müziği ise Atakan Ilgazdağ’a ait olan üzerinde 1 ay çalışılan parça  “Tarzımsın Farzım”’nın yeni ve daha hareketli versiyonu ile  dikkatleri çekecekler. Bu kez bir düğünde sahne alan ikili davetlileri performansları ile fena coşturacak.



Geçtiğimiz günlerde klibi çekilen, izlenme rekorları kıran ve çekimlerinde eğlenceli dakikalara sahne olan parçanın sözleri ise şöyle;

Gözler kalbin aynasıymış

Kadir kıymet bakışlarda

İsteyince bak nasılmış

Kader kısmet tavşanlarda

Bir öpüşsek çıkacak yangın

Tom’suz kalmış Jerry gibiyim

Kaçan kovalanır be yavrum

O zaman ben geri gideyim

Hadi yürü bana ortamlar loş

Tarzımsın tarzım

Hadi yürü bana kanepem boş

Farzımsın farzım

 

“Ulan İstanbul” merakla beklenen heyecan dolu bölümleriyle Pazartesi akşamları saat 20:00’de Kanal D ekranlarında sizlerle.

 

Editör: TE Bilisim