Bayram Haftasında Evdeki Eğlence FilmBox Ekranında

Hayatı mümkün mertebe evlerimize sığdırdığımız şu günlerde 18 -25 Mayıs haftası, istekli ancak ihtiyatlı bir iyimserlikle beklediğimiz normalleşme süreci öncesinde belki de son dönemeç olacak. Bu hafta içerisinde iki bayram yaşayacağız, ancak gelecek güzel günlerin hatırına evlerimizde kalacağız.

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, birbirinden güzel filmleriyle bu dönemde de evlerimizde geçirdiğimiz sürenin daha eğlenceli geçmesine destek oluyor. 18 – 25 Mayıs haftasında her gün en az bir muhteşem film, FilmBox ekranlarında bizleri bekliyor.

18 Mayıs Pazartesi günü JulianneMoore ve LiamNeeson’u ekranlarımıza getirecek olan Büyük Hata (Chloé), eşinin sadakatini sınamak isterken, beklenmedik olaylarla tüm aileyi tehlikeye atan bir doktorun öyküsünü anlatıyor. Yayın saati, 15:30.

18 Mayıs ekranının bir diğer filmi Trendeki Adam (Man on the Train), başrolünde Donald Sutherland’i barındırıyor. Film, gizemli bir suçlunun bölgedeki bir bankayı tereyağından kıl çeker gibi kolayca soyma planının, karşılaştığı emekli bir öğretmen yüzünden suya düşmesini öyküleştiriyor.Yayın saati, 19:45.

19 Mayıs Salı gününün ilk filminde, Nicole Kidmanbizlerle olacak. Güzel oyuncuya ColinFirth’ün eşlik ettiği Geçmişin İzleri (The Railway Man), İkinci Dünya Savaşı sırasında bir Japon çalışma kampında savaş esiri olarak işkence gören eski bir İngiliz Ordusu subayının intikam arayışını öyküleştiriyor. Yayın saati, 15:25.

Günün ikinci filmi Karanlık Dalgalar (Dark Tide), Halle Berry’nin başrolde olduğu heyecanlı bir deniz macerası. Filmin öyküsü, bir dalış sırasında meslektaşının ölümüne şahit olan bir köpekbalığı uzmanının korkusunu yenme çabası üzerine kurulu. Yayın saati, 18:05.

20 Mayıs Çarşamba akşamı,1974 yapımı kült film Öldürme Arzusu’nun (DeathWish) başrolü Bruce Willis’in üstlendiği yeniden çevrimi ekrana geliyor. İlk film Charles Bronson’un oyunculuğunda bir mimarın öyküsünü anlatırken; Bruce Willisöykünün yeni anlatımında kendini hayat kurtarmaya adamış bir travma doktoru olarak karşımıza çıkıyor ve ailesine yapılan bir saldırı sonucunda, adaleti kendisi aramaya başlıyor. Yayın saati, 19:45.

21 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek İlk ve Son Aşkım (Seeking a FriendfortheEnd of the World) isimli filmin başrolünde, KeiraKnightleyvar. Filmde, dünya kesin bir sona yaklaşırken bile sıcak duyguları arayışından vaz geçmeyen bir kadının öyküsü anlatılıyor. Yayın saati, 12:35.

23 Mayıs Cumartesi gecesi, NicholasCageZor Karar (Bangkok Dangerous) ile evlerimize misafir olacak. Film, Bangkok'ta bir görev için bulunan bir kiralık katilin, bir kadına aşık olup, üstüne onun yanında çalışan çırağıyla da bağ kurunca karmaşıklaşan bir olaylar ağını öyküleştiriyor. Yayın saati, 22:55.

24 Mayıs Pazar günü, dünyanın en elit birliklerinden Özel Hava Kuvvetlerine (SAS) girmeye çalışan bir adamın öyküsünü anlatan, heyecan fırtınası Ben Askerim (I am Soldier) ekrana geliyor. Yayın saati, 21:30.

25 Mayıs Pazartesi gecesinde ise, efsane oyuncu John Travolta bir casusluk ve cinayet öyküsü olan Paris’ten Sevgilerle (From Paris withLove) ile ekranlarda olacak. Zaman zaman CIA adına ufak işler yapan ve bir kara operasyon görevlisi olmak hayalleri kuran ABD'nin Paris Büyükelçiliğinde görevli hırslı bir gencin, vahşi bir cinayet vakasının ortasında bulma öyküsünü anlatan filmin yayın saati, 22:55.

FilmBox izlemek isteyen sinema severler, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, Narcos gibi popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 
Editör: TE Bilisim