Her hafta dillerden düşmeyen şarkıların yer aldığı dizide bu hafta bir döneme damgasını vuran ve Esmeray tarafından seslendirilen “Unutma Beni” isimli şarkı haftaya damgasını vuracak.

Yakında dizide kullanılan şarkıların ve dizi müziklerinin yer aldığı bir albüm müzik marketlerde müzik severlerin ve dizi hayranlarının beğenisine sunulacak.

İki üniversiteli genç’in yaşadığı büyük aşkın konu edildiği dizide bu haftada yer yerinden oynayacak. Dizinin bu hafta ekrana gelecek bölümüne gelişen olaylar kadar Esmeray tarafından yorumlanmış ve bir dönem dillerden düşmeyen “Unutma Beni” şarkısı da ilgi görecek.

Yapımcı Çağrı Bingüller “her hafta müzik dünyasının kilometre taşlarının sesinden duyduğumuz ve dillerden düşmeyen şarkıları bir kez daha seyircimiz ile paylaşarak anılar tazeliyoruz. Bu hafta Esmeray ve unutulmaz şarkısı kulaklarımızda olacak.”dedi.

 

33.BÖLÜM ÖZETİ

Yapım                                 :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)

Yönetmen                          : Cem Tabak

Senaryo                              : Hakan Haksun

Yayın Kanalı                       : TRT 1

Yayın günü                         : 11.11.2013

Yayın Saati                         : 19.50

Oyuncular                          : Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem)- Altan Gördüm (Reha)

                                                 Güven Kıraç (Nail) - Lale Mansur (Nadide) - Erdem Akakçe (Haluk)                                      

                                                 Bala Atabek (Fahriye)-Mert Turak (Nezih)-Burcu Biricik (Seda)

                                                Yusuf Akgün (Furkan) - Selen Uçer (Eda) - Burcu Altun (Reyhan)

                                                Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye)

 

 

Ömer’in evlendiği haberi, Nadidelerin dost çevresinde kısa sürede yayılır. Nadide insanlara cevap vermekte zorlanınca Seda, imdadına yetişir. Ömer’in evliliğini duyurmak ve Ayşem’i tanıtmak için küçük bir davet vermelerini önerir. Reha, daha bu konuyu içine sindiremeden Seda ağzındaki baklayı çıkarır.

Nadide bütün kontrolü ele alır ve hocalar eşliğinde Ayşem’i verilecek tanıtma davetine hazırlar. Hatta o gece takması için çok değerli bir kolyeyi Ayşem’e verir. Fakat bu değerli kolye Ayşem’in başına umulmadık dertler açar.

Reyhan’ın düşünceli, üzgün hali hiç de evlenmek üzere olan biri gibi değildir. Fahriye ailelere haber vermeden, yangından mal kaçırır gibi yapılacak olan bu nikaha karşıdır. Öte yandan Nezih, Reyhan’ın evlilik kararıyla ilgili sessizliğini korumaktadır. Serhat ise onun aklını iyice karıştıran sürprizlerine devam etmektedir.

Seda’yı Reha ve Nadide’den isteyecek olmak İlyas ile Furkan’ın arasını açar. İki aile arasında onca tatsızlık yaşandıktan sonra Reha’nın kapısını çalacak olmak ağırına gider, bunun sorumlusu olarak da Seda’nın her dediğine evet diyen Furkan’ı görür. Ortamı yumuşatmak Nail’e düşer…

Deniz’in sürekli Şebnem’in etrafında dolaşması, derslerini ihmal etmesi Haluk’u rahatsız etmektedir. Baba oğul arasında gerilim artarak devam eder.

Büyük gece geldiğinde Nadide yüreği ağzında,  her an Ayşem’in bir pot kırmasını bekler. Ayşem güzelliği ve zarafetiyle bir prenses gibidir. Gece boyunca küçük aksilikler Ayşem’in peşini bırakmaz. Ancak asıl büyük sürpriz Nadide’den gelir.

Editör: TE Bilisim