TRT 1 ekranlarında yayınlanan, sıcacık aile hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Tövbeler Olsun”, on dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

22 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek olan “Tövbeler Olsun”un yeni bölümünde neler olacak:

Öpücük Enişte ’nin eve yerleşmesinden rahatsız olan Latife, Cemre ile birlikte enişteyi evden göndermek için plan yapar. Enişte ise İstanbul’da kalmaya kararlıdır. Buğra Aylin’e olan aşkını Namzet’e itiraf eder fakat bu durum Aylin’i çok mutlu etmeyecektir. Sena ile olan arkadaşlığı başına işler açan Buğra yine açıklaması zor durumlara düşecektir.


Öte yandan Nazmiye ve Anıl’ın aşkı Ertan’ın engel olma çabalarına rağmen dolu dizgin sürmektedir. Sinan ve Kazım yüzünden ise; Namzet yepyeni bir sınavla karşı karşıya kalacaktır. Yıllar önce Namzet ’in planları yüzünden Osman’ın adının ‘Taklitçi ’ye çıkmasına sebep olan İtalyan Tasarımcı Rafaello geri dönmüştür. Hakkını aramaya kararlı olan Rafaello’nun yaşadığı sıkıntıların telafisi için Namzet ve Osman’dan bazı istekleri olacaktır. Bu istekleri yerine getirip helallik almak isteyen Namzet’i ise kötü bir sürpriz beklemektedir.


Öpücük Enişte’ nin en başından sevmediği Rafaello’nun sırrı ne? Sinan ve Kazım’ı oyuna getiren İtalyan İsmet aslında kim? Enişte’ nin yardımıyla büyük bir yalandan kurtulan Namzet’i neler bekliyor?


Tüm bu soruların cevabı Tövbeler Olsun ‘un yeni bölümünde...

Sarayda düğüm çözülüyor… Sarayda düğüm çözülüyor…


Tövbeler Olsun 22 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1 'de 
Editör: TE Bilisim