9 -16 Ağustos Tarihleri Arasında 4 Güzel Romantik Komedi

Eğlencenin Romantik Hali Ağustos’ta FilmBox Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, birbirinden güzel filmleriyle yaz günlerine eğlence katıyor. Eğlencenin romantik hali, 9 - 16Ağustos tarihleri arasında birbirinden güzel 4 romantik komediyle FilmBox ekranlarında olacak.

Zoraki Dede (AndSoIt Goes) – 9 Ağustos Pazar, Saat 12:20

9 Ağustos Pazar öğlen FilmBoxekranlarına gelecek romantik komedi, Oscar ödüllü Hollywood efsaneleri Michael Douglas ve DianeKeaton’u bir araya getiriyor. Kendi hayatını yaşayan bir adamın, bir anda baba olduğunu öğrenmesi, bilindik bir öyküdür. Peki, ya bir anda dede olduğunuzu öğrenseniz ne yapardınız? Bencil bir emlakçı olan OrenLittle, arasının bozuk olduğu oğlu bir gün kapısını çalıp varlığından habersiz olduğu torununu bakması için kucağına bıraktığında bu soruyla karşı karşıya kalıyor ve komşusundan yardım istiyor.

Hiçbir Yerin Ortasında (TheMiddle of noWhere) – 10 Ağustos Pazartesi, Saat 12:20

Evlatlar sorumsuz olabilir, ebeveynler asla. 10 Ağustos Pazartesi öğle saatlerinde ekranlarda olacak bu film, sorumsuz bir annenin, en büyük kızının üniversitesi için ayırdığı parayı en küçük kızının modellik macerasında heba etmesini öyküleştiriyor.

Kötü İnsanlar (PrettyUgly People) – 15 Ağustos Cumartesi, Saat 00:35

15 Ağustos Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece yarısından az sonra ekrana gelecek film, hayatı boyunca obezite ile savaşmış ve ömrünün (sözde) kalan günlerini, üniversiteden hatırladığı kadarıyla en iyi arkadaşlarıyla geçirmek isteyen Lucy’nin öyküsünü anlatıyor. Ancak Lucy'i ziyarete gelen arkadaşları, kısa sürede onun son günlerini yaşamadığını fark ederken; Lucy eski arkadaşlarının eskisi kadar ya da hatırladığı gibi sevgi dolu olmadıklarını fark ediyor. Arkadaşlıklar sınanırken arkadaşlar, kendilerini gayet rahatsız ve sıkıntılı 4 günlük bir yürüyüş turunda buluyor. Bu dolambaçlı parkurda bir süre sonra herkes kendi korkularıyla ve asla hayal edemeyecekleri bir macerayla yüzleşiyor.

Can Yoldaşım (Darling Companion) – 16 Ağustos Pazar, Saat 12:05

16 Ağustos Pazar öğlen saatlerinde FilmBox ekranlarında olacak ve DianeKeaton’u bir kez daha, hem de Oscar ödüllü isimler KevinKline ve DianneWiest eşliğinde izleyeceğimiz bu romantik komedi, köpeğini kocasından daha çok seven bir kadının öyküsünü anlatıyor. Kendini evliliğinin içerisinde yalnız hisseden Beth, otoban kenarında kurtardığı bir köpekle özel bir bağ kuruyor; ancak kendisini sürekli yalnız bırakan eşinin köpeği kaybetmesi uzun sürmüyor. Beth’in evdeki misafirleri de dahil ederek başlattığı seferberliği, duygusal, bazen üzücü, bazen de komik bir kendini arama macerasına dönüşüyor.

FilmBox izlemek isteyen sinema severler, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 
Editör: TE Bilisim