Umut "Real" CAMKIRAN (11-0-0, 11 Knock-out)  ile Arnold "THE COBRA" GJERGJAJ (32-2-0, 24 Knock-out) arasında yapılacak olan EBU EXTERNAL Avrupa Şampiyonluk Kemer maçı, 19 Nisan Cuma akşamı saat 21:25’te DMAX ekranındacanlı yayınlanacak. Avrupa'nın en prestijli federasyonu olan EBU’nun kemer maçı, Silence İstanbul Otel & Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.  Müsabakada Türkiye'yi, Umut Camkıran temsil edecek.

Camkıran’ın rakibi Arnold Gjergjaj, Wladimir Klitschko ve Tyson Fury gibi üst düzey boksörlerin antrenman partneri olarak biliniyor. Daha önce David Haye ile de ringe çıkmış olan Kosova asıllı Arnold Gjergjaj, ringde İsviçre’yi temsil edecek. Kazanan boksör hem EBU External kemerinin sahibi olacak hem de dünya sıralamasında ilk 50’de yer alacak.

DMAX’ten canlı olarak yayınlanacak unvan maçında Umut Camkıran’ın dışında 3 Türk boksör daha Türkiye adına ringe çıkacak. Almanya’yı temsilen ringe çıkacak Türk boksör Muhammed Ali Durmaz da ilk kez İstanbul'da boy gösterecek.

Biletleri satışa çıkan gecenin basın toplantısı Perşembe günü saat 15.00’te Ataşehir’de maçın gerçekleşeceği Silence İstanbul Otel & Kongre Merkezi’nde yapılacak. Alman ve Türk boks federasyonunun gözetiminde yapılacak karşılaşmalar ise şu şekilde:

Editör: TE Bilisim