Geçtiğimiz günlerde Doktorum’a başvuran hastalar başarılı tedavi yöntemleri ile sağlıklarına kavuştular.

Kanal D ekranının sevilen programı DOKTORUM’da bugün yine mutluluk dolu anlar yaşandı. Doktorum’ a başvurduktan sonra sağlıklarına kavuşan iki izleyici canlı yayına gelerek teşekkür ziyaretinde bulundu.

Doktorum önce , izlerken nasıl kendi kendine göz muayenesi yapılacağını öğrenen ve bu sayede bulanık gördüğünü fark eden 47 yaşındaki Şengül Yener’i ağırladı. Katarakt teşhisi konulan Şengül Hanım, korktuğu için bir türlü ameliyat olamıyordu. “Size çok güveniyorum.” diyerek Giresun’ dan Doktorum’ a başvuran Şengül Hanım, geçen hafta “Katarakt” konusu işlenirken canlı yayına konuk oldu ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Efekan Coşkunseven’ e emanet edildi. Yalnızca bir hafta içinde katarakt ameliyatı olan ve artık gözünde hiçbir sorunu kalmayan Şengül Hanım bugün de Doktorum ekibine ve Op. Dr. Efekan Coşkunseven’ e teşekkür etmek için yayına konuk oldu.

Programın ikinci konuğu ise beyninden portakal büyüklüğünde tümör çıkarılan ve şimdi çok sağlıklı ve mutlu bir hayat süren Fatma Şahin oldu. Kütahya’ da yaşayan, 4 çocuk annesi Fatma Hanım 3 yıl önce Doktorum’a başvurmuş ve canlı yayında konuğumuz olmuştu. Beyninin sol tarafında portakal büyüklüğünde bir tümör olduğu tespit edilen Fatma Hanım, Prof. Dr. Ali Arslantaş tarafından ameliyat edildi. Sağlığına kavuşan ve hayatı değişen Fatma Hanım’ ı ve ailesini 3 yıl aradan sonra ziyaret ettik. Eşi ve çocuklarıyla hayata tutunan Fatma Hanım, Doktorum ekibinin ziyaretiyle çok heyecanlandı ve duygulandı. Tüm aile bu ziyaretle bir araya geldi ve Doktorum ekibinin getirdiği laptoplarla çocuklar mutlu oldular. Canlı yayınımıza da katılan Şahin ailesi herkese teşekkür etti.

Doktorum, 4 yıldır Türkiye’nin her yerine ulaşmaya devam ediyor. Doktorum ailesi her geçen gün büyüyor… 
Editör: TE Bilisim