Konuyla ilgili olarak kurumdan yapılan duyuruşöyle:

Doğan Televizyon Grubunun CEO’su İrfan Şahin, Ağustos 2015-Mayıs 2016 döneminde sektörümüze ilişkin gelişmeleri yakından takip etmek üzere Amerika’da bulunacaktır.  Dünyada hem üst düzey yöneticilerin hem de akademik personelin benzeri nedenler ile “sabbatical leave” denilen dönemleri oluyor. Bu dönemde dünyadaki gelişmeleri daha yakından takip ediyor faaliyet alanlarına odaklanarak daha verimli çalışmalar yapmaya hazırlanıyorlar. Bunun en güzel örneklerini uluslararası medya kuruluşlarında gördük.  1 Haziran 2016 tarihinde ofisimize dönecek olan Doğan Televizyon Grubu CEO’su İrfan Şahin de özellikle dünyadaki içerik alanındaki yenilikleri şirketimize taşıyarak Grubun vizyonunu ve ufkunu genişletecektir. Bugüne kadar Grubumuzda gösterdiği başarılı çalışmaları daha da ileriye götürecektir. 

Doğan Televizyon Grubunun Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Erdem Seçkin ise, mevcut görevinin yanı sıra Operasyonlar Grup Başkanlığı (COO) görevini de üstlenmiştir. Erdem Seçkin Grubumuzdaki finans fonksiyonun oluşturulması, iş geliştirme ve stratejik kararların verilmesi ve ortaklar ile ilgili tüm ilişkileri yönetme gibi önemli rolleri başarı ile yürüttü. Önümüzdeki dönemde mevcut görevlerine ilave olarak Grubumuzun yönetimini güçlendirmek amacıyla; tüm operasyonlarının yönetimini ve performansını geliştirmek üzere yapılacak çalışmaların sorumluluğunu da üstlenmiş bulunuyor. 

16 yıldır Dogan Grubu bünyesinde bulunan yapım ve televizyon şirketlerinde çeşitli roller üstlenen Pelin Diştaş Yaşaroğlu televizyonculuk alanındaki tecrübesi ile çalıştığı bütün şirketlerin başarı grafiğine önemli katkılarda bulunmuştur. Televizyonculuk ve yapımcılık sektöründe yaptığı yenilikçi çalışmalar ile bilinen Diştaş Yaşaroğlu, son kez Kanal D Genel Yayın Yönetmenliği yapmış,  ekibin dünya standardında yapılanması ve kanalın performansını yukarı taşımak  konusunda önemli adımlar atmıştır. Pelin Diştaş Yaşaroğlu, bu başarılı çalışmaların ardından Kanal D Genel Müdürü görevine atanmıştır.

İrfan Şahin’in önümüzdeki dönemi en verimli şekilde değerlendirerek  başarı grafiğimiz yukarılara taşımasını diliyor, Erdem Seçkin ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun  yeni görevlerinde başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.  

 

Arzuhan Dogan Yalçındağ

Yönetim Kurulu Başkanı

 




Editör: TE Bilisim