Yönetim Merkezi Türkiye’de yer alan uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBoxHD, ilginç yapımları ile dünyamızı ve dünya dışını ekranlarımızdan keşfetme imkânı sunuyor.

DocuBox HD Haziran ayını da kaliteli yapımlarıyla renklendirecek. Dünyamızın farklı noktaları ve dünya dışı, DocuBox HD ile ekranlara gelecek.

Görevimiz Keşif - 13 Haziran Cumartesi - saat 19.00

İlk bölümü ile DocuBox HD ekranlarına gelecek olan “Görevimiz Keşif”, bizleri her biri farklı uzmanlık alanına sahip genç Fransız kaşiflerin yolculuklarına götürecek. Onlarla dünyayı dolaşıp, keşiflerini ve maceralarını paylaşacağız.


Muhteşem İtalya - 14 Haziran Pazar – saat 08.00

Pazar sabahına, DocuBox HD ile Toskana’da uyanacağız. İlk bölümü ile ekranlara gelecek “Muhteşem İtalya”, bizlere dünyaca ünlü güzel vadileri, eski ve modern yaşamı birleştiren hayat ritmi, en iyi şarapları ve yiyecekleri sunması, Rönesans mirası ve artistik siteleri ile İtalya’nın en çekici bölgelerinden birinden “merhaba diyecek.


Mutfağa Hücum - 16 Haziran Salı – saat 13.00

Dünyanın en iyi restoranlarının bazılarını keşfetmek için yapılan yolculukları konu alan “Mutfağa Hücum”, bizleri Barselona’nın seçkin restoranlarına götürecek.

Mars Yükseliyor – 18 Haziran Perşembe – saat 20.00

“Mars Yükseliyor” üçüncü bölümde, yirmi birinci yüzyılın en kahramanca yolculuğuna eşlik edeceğiz. Bilimsel gerçekleri temel alan hayali yolculukta, yaşanan korku dolu anları birlikte yaşayıp, engelleri ve zorlukları birlikte aşacağız.

DocuBox HD yayınlarına, seçkin TV platformları TV+ Kanal 97, KabloTV Kanal 122, D-Smart Kanal 58 ve Vodafone TV üzerinden ulaşılabiliyor. DocuBox HD içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

 

Editör: TE Bilisim