1 ARALIK İTİBARİYLE YENİ DISCOVERY SHOWCASE HD EKRANLARINDA İZLEYİCİLER AKSİYONUN KEYFİNE VARACAK

 

Yeni bir logo, taze bir ekran görüntüsü ve değişen bir program akışı

 

Discovery Networks 1 Aralık itibariyle Discovery HD Showcase kanalını Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da yeni bir logo, taze bir ekran görüntüsü ve zenginleşen program akışı ile tekrar lanse ediyor. İzleyiciler artık Discovery HD Showcase kanalında Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science kanallarından seçme programların yanı sıra başka hiçbir kanalda gösterilmeyen özel içerikler ile TLC, ID ve ID Xtra kanallarından programlarında keyfini çıkaracak. EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde bulunan 120 ülkede gösterilen kanal ismini de Discovery Showcase HD olarak değiştirerek, Discovery Networks portfolyosunda bulunan programlardan seçkileri gösterdiğinin altını çizecek. Türkiye’de sadece D-Smart üzerinden 59. kanalda izlenebilecek Discovery Showcase HD’de tüm programlar HD kalitesinde izleyiciler ile buluşacak.  

 

Discovery Networks EMEA Bölgesi Marka Direktörü Unai Iparragirre “İzleyicilerimizin Discovery Showcase HD kanalımızı izlerken, hem kaliteli ve birbirinden farklı programların keyfini çıkaracak, hem de yüksek kaliteli görüntü ve ses kalitesi ile kendilerini evlerinde hissedecek. İzleyicilerimiz kanalımızı izlerken Discovery Channel’ın vaad ettiği heyecan, Animal Planet’in ilham veren ve etkileyici dünyası, Discovery Science’ın herşeyi, sorgulaması dışında artık TLC’nin gerçek hayat hikayeleri, ID ve ID Xtra kanallarının skandal gizemlerine de yakından bakma şansı elde edecek. Ve hepsi HD kalitesiyle.”

Yeni ekran kimliğinin bir parçası olarak Discover Showcase HD animasyonlu logo ve özel tanıtım reklamları ve klipleri ile izleyici ile buluşacak. Kanalın yenilenen ekran kimliği dolayısıyla izleyiciler programları izlerken bu programın Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, TLC, ID veya ID Xtra’dan hangisine ait olduğunu veya sadece Discovery Showcase HD’ye mi özel olduğunu da anlayabilecek.

 

Discovery portfolyosunda bulunan kanallardan izleyicilerin favori programları yanısıra Discovery Showcase HD sadece kendisine özel programlarla da izleyicilerle buluşacak. İşte bunlardan bazıları; 

 

·         "Alaska Canavarları" adlı dizide 'Geceyarısı Çocukları' olarak tanınan yerli bir doğasever ekibi, Alaska Üçgeni'ni araştırmak gibi zor bir görev üstleniyorlar. Amaçları, bu bölgede yaşadığı zannedilen gizli yaratıklar hakkında delil elde etmek. Yüzyıldan fazla bir süre içinde edinilmiş olan avlanma ve tuzak kurma deneyimlerini en modern teknolojiyle birleştiren 'Geceyarısı Çocukları' ekibi, 21.yüzyıl gizli araştırmalarında yeni bir çığır açmaya ve bu bir türlü ele geçirilemeyen yaratıklar konusunu nihayet bir açıklığa kavuşturmaya soyunuyorlar.

 

·         Cold River Cash, 3 grup balıkçı bebek cam yılan balıklarını yakalamak için birbiriyle yarışıyor. Kısa süren sezon sırasında balıkçıların hızlı çalışmaları ve uygun avlanma alanları bulmaları lazım, uygun karlı bir ortam bulup olabildiğince çok pound başına 2000 Dolar değerinde olan yılanbalıklarını yakalamalılar. Yarış güçlü, rakipler gergin, her takım kendi kaygan altın madenini korumaya çalışırken tehlike büyük. 

·         İsminin başharfleri B.E.A.S.T. olan 'Bayou Enforcement Agency for Supernatural Threats' “Bayou Doğaüstü Tehditlere Karşı Korunma Ajansı” kendilerini 'Bataklık Canavarları'nın var olduklarını ispat etmeye, onları bulmaya ve ailelerine ve toplumlarına oluşturdukları tehdidi ortadan kaldırmaya adamış bir grup insan. Elliot Guidry'nin yönetimindeki bu uzman grup tanık ifadelerini dinleyecekler ve kendilerini Kajun Kurtadam 'Rougarou'ya, 200 kiloluk 'Honey Island bataklık canavarına ve çok ünlü 'Grunch' gibi esrarengiz yaratıklara götüreceğini tahmin ettikleri kanıtları izleyecekler. Ancak uzmanlar ekibi, bu yaratıkları avladıklarını zannederken esas avlananların kendileri olduğunu fark ediyorlar.

 

·         “Billy Bob'un Köşeyi Dönme Formülleri", yenilikler kralı Jonah White'ın eşsiz hayatını ekranlarınıza getiriyor. Jonah White, insanı ormanlarda yaşayan bir yabaniye benzeten 'Billy Bob Dişleri'nden milyonlarca satarak köşeyi dönmüş biri. Şimdi dünyanın her yanından gelen taşralılar onun fikirlerini çalarak onun gibi milyonlar kazanmayı umuyorlar. Jonah'ın evde eşi 'Honeybuns' ve dört çocuğuyla işi başından aşkın. Aile Jonah'ın taşralılar için, içinde teleferik benzeri çelik halatlı kayma parkurları ve büyük kenttekilerdeki gibi bir hayvanat bahçesi de bulunan bir eğlence alanına dönüştürdüğü 1000 dönümlük bir arazide yaşıyor. Hatta Jonah, atraksiyon olsun diye, kendi siyah ayısıyla da güreşiyor. Ama karısı en fazla Jonah'ın vaşağından kaygılı. İşyerinde Jonah sürekli olarak değişik şeyler icat etme baskısı altında. Birbirinden çok farklı kişiliklerden oluşan Redneck Think Tank grubu kent akıllılarından daha cazip gelebilir ama iş yenilik yapmaya gelince onların üstüne kimse yok.

Editör: TE Bilisim