VAHŞİ ADAMIN ÇAĞRISIANIMAL PLANET’TE BAŞLIYOR

Kentucky'de yaşayan insanlar üstesinden gelemedikleri bir çekirge sorunuyla karşılaştıklarında, Turtleman olarak da bilinen Ernie Brown Jr'ı çağırabileceklerini gayet iyi biliyorlar.

Tek silahı çıplak elleri ve taşra önsezgileri olan Turtleman ve ekibi, en garip ve tehlikeli yaratıkları bile yakalayabiliyor. Ortalıkta dolaşan tavuskuşlarından vahşi vaşaklara, sıçan istilasından aşırı büyümüş sinsi pitonlara kadar her türlü çağrıya itinayla cevap veriliyor. Bu yeni seride Turtleman, Neal James ve yanında birkaç malzemeyle birlikte 'unutulmuş vadiyi' bulmak ve ormanın derinliklerinde kamp kurmak üzere Kentucky'nin en ücra köşelerine gidiyor.

Vahşi Adamın Çağrısı 24 Eylül Perşembe saat 21:30’dan itibarenAnimal Planet ekranlarında başlıyor. 

 


TAMRON HALL İLE CİNAYET ID XTRA’DABAŞLIYOR

 

Today Show sunucusu ve MSNBC haber sunucusu Tamron Hall nefes kesici, trajik cinayet soruşturmalarının yer aldığı yeni bir diziyle geri dönüyor.

Tamron doğrudan suç mahalline giderek, sadece ne olduğunu değil, neden olduğunu da sorgulamak üzere olaydan etkilenenlerle insanın içine işleyen, yürek parçalayan ropörtajlar gerçekleştiriyor. Bu bölümde bir internet saldırganı tarafından intihar etmesi için kandırılan ve cesedi kampüs yakınlarındaki bir nehirde bulunan üniversite öğrencisi Nadia Kajouji’nin rahatsız edici öyküsü yer alıyor.

Tamron Hall ile Cinayet 23 Eylül Çarşamba günü saat 22:50'den itibaren ID Xtra kanalında başlıyor. 

Editör: TE Bilisim