“Dengi Dengine” 3 Haziran’dan itibaren hafta içi her gün TRT 1’de!

3-7 Haziran tarihleri arasında TRT 1 ekranlarından yayınlanacak olan mini dizi “Dengi Dengine”, beş bölümden oluşuyor.

Yapımını İstanbul Medya Akademisi ve Medya Fikir Kulübü’nün; yapımcılığını ise Ogün Şanlıer ile İbrahim Elma’nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunu Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu paylaşıyor. Senaryosunu ise Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı Dengi Dengine, arkadaşları Toprak’ı bir trafik kazasında kaybeden Mert, Gökçe ve Bora’nın; Toprak’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile beraber çalışma hikâyesini konu alıyor.

Dengi Dengine’nin genel hikâyesi ve künyesi ise şöyle;

Arkadaşları Toprak’ı elim bir trafik kazasında kaybeden Mert, Gökçe ve Bora; bir rock festivalinde sahneye çıkmak isteyen Toprak’ın en büyük hayalini gerçekleştirmek için babası Seyfi ile beraber çalışmaya başlarlar. Ancak bu uğurda para kazanmaları ve çekecekleri kliple festivale kabul edilmeleri gerekmektedir. İş arama serüvenleri tuhaf bir rektör olan Niyazi’nin odasında son bulur. Niyazi’nin teklifiyle mahalle muhtarının yanına gider ve kendilerini bir anda ramazan davulcusu olarak bulurlar.

 

Yapım: İstanbul Medya Akademisi, Medya Fikir Kulübü

Yapımcı: Ogün Şanlıer, İbrahim Elma

Yönetmen: Osman Nail Doğan, Murad Zaloğlu

Senaryo: Osman Nail Doğan

Müzik: Ali Saran

Oyuncular: Bora Akkaş, Su Kutlu, Baran Can Eraslan, Şinasi Yurtsever, Benian Dönmez, Dilek Çelebi, Bülent Seyran, Uğur Serhan, Ergül Miray Şahin, Musab Ekici, Cemre Polat, Ozan Çelik, Yiğit Ege Yazar, Ömer Turan, Jale Aylanç, Murat Kekilli ve Altan Erkekli

Editör: TE Bilisim