Esma’nın evlenme teklifini kabul etmesiyle Tarık’ı aileye sevdirme çalışmaları başlar. Poyraz kendisi gibi istenmeyen damat durumuna düşmemesi için Tarık’a elinden gelen yardımı yapar.



Tarık’tan şüphelenen Ecevit Esma’yı kıskanır ve sıkı yönetime başlar. Ancak unuttuğu bir şey vardır. Esma ve Zeynep Tarık’la Esma’nın rahat görüşmesi için plan kurmaktan geri durmayacaktır. Bu planlar ard arda gelen yanlış anlamalara sebep olur. Kimin kimi sevdiği arap saçına dönmüştür.



Beklemediği bir anda Alp’in Zeynep’in eski sevgilisi olduğunu öğrenen Poyraz büyük hayal kırklığı yaşamakta ve kendini aptal yerine konmuş hissetmektedir. Zeynep’e normal olan bu durum Poyraz’a göre hayli anormaldir. Bu fikir ayrılığı ilişkilerinde ilk kavgayı etmelerine sebep olur.


Asiye’nin planıyla devreye sokulan Aynur de bir başka yanlış anlamanın sebebi olur. Gelin görümce toprağından diyen Afet Herkül’ün evlilik teklifini kabul eder ve ailelerin tanışması için bir yemek düzenlenir. Ancak yemek üç kızı dört erkeğin istediği tuhaf bir cümbüşe dönüşür.



Oyuncular    :İPEK TUZCUOĞLU (Meryem), ORHAN KILIÇ (Ecevit), GONCA SARIYILDIZ (Esma-Zeynep), NEVRA SEREZLİ (ZEYNEP HANIM), SAİT GENAY (DURSUN DEDE), GÜLEN KARAMAN(ASİYE), RUHİ SARI (DEVRAN), MURAT GARIPAĞAOĞLU (SABRİ) YAMAÇ TELLİ (TARIK), EDA ÇATALCAM (AFET), ALİCAN ALBAYRAK (POYRAZ); CANAN MAKTAL (EMİNE) SOMER KARVAN (FİKRİ)

Editör: TE Bilisim