Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin8 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 12. Bölümünde neler olacak.

“Damat Adayı Deniz’in Göze Girme Çabaları

Deniz, Zeynep’in evlenme teklifine evet cevabı vermesiyle ilk aşamayı geçmiştir; ancak önünde onu bekleyen çok daha zorlu aşamalar vardır. Önce hem laz hem de zor bir baba olan müstakbel kayınpederi Şevket’in, sonra da Zeynep’in halası Fikret’in gözlerine girip, kendisini sevmelerini ve bir damat adayı olarak görmelerini sağlaması gerekmektedir.

İnşaattaki işinden istifa eden Zeynep’in babasının muhlama lokantasında işe girdiğini gören Deniz, hem Zeynep’e hem de müstakbel kayınpederine yakın olabilmek için,  annesinin restoranında işe başlar.

Şevket, kızının yanında çalışmasından dolayı çok mutlu olurken; Melahat, oğlunun inşaattaki işini bırakıp, garsonluğa başlamasına çok üzülür ama Şevket’in gözüne girebilme mücadelesinde ona destek olur.  Deniz, müstakbel kayınpederinin kendisini sevmesi için önüne çıkan her fırsata atlar, ama hepsi fiyasko ile sonuçlanır.

Deniz’in, uzaktan Şevket’in göze girmesinin imkansız olduğunu gören Melahat’ın aklına müthiş bir plan gelir. Zeynep’i dükkanına transfer edecek ve böylece Şevket’in intikam için Deniz’i kendi yanına almasını sağlayacaktır.

 

Fikret, Eski Nişanlısı Almancı Nuri’den İntikam Alıyor!

Yıllar önce, Almanya’ya çalışmaya gidip, kendisini yüz üstü bırakan eski nişanlısı Nuri’nin, Sığacıkta otel işletmeye başladığını öğrenen Fikret, Nuri’yi vurup öldürmekten vazgeçer ve intikamını taksit taksit almaya karar verir.

 

EGE’NİN HAMSİSİ (TRT 1)

YAYIN TARİHİ: 8 Ekim Pazartesi 20.00

YAPIMCI: Köprü Film-Ferhat Eşsiz

YÖNETMEN: Ufuk Hakan Eren

SENARYO: Tayfun Güneyer

OYUNCULAR: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Hakan Bilgin, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Durul Bazan, Buse Meral, Celal Öztürk, Utku Ateş, Uğur Demirpehlivan, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal…

MÜZİKLER: Kalan Müzik 
Editör: TE Bilisim