Elinize geçen her şeyi topladığınızı ve hiçbir şeyi atamadığınızı hayal edin. “Çöp Evler” 9 Nisan’dan itibaren her Salı 20:30’da TLC’de.

Bilinmeyenleri açığa çıkaran bu program, gündelik nesneleri saklayıp biriktirmeye yönelik psikolojik saplantıyı anlamaya çalışmak için istifçilerin yaşamlarına dahil oluyor. Her bölüm hem kendilerinin hem de sevdiklerinin yaşamlarını mahvetme tehlikesi içeren bu kontrol dışı davranış tarzına karşı mücadele etmeye çabalayan uç noktadaki iki istifçinin öyküsünü anlatıyor. Anne, annesinin ölümünden bu yana istifçilik alışkanlığının kontrolünü öylesine yitirmiş ki artık oğlu da bu tuhaf davranış tarzını taklit etmeye başlamış. Barbara, pisliğin içerdiği tehlikelere rağmen, çürümüş yiyecekler de dahil olmak üzere çöpleri topluyor. Cindy, bu problemin ardında gizlenen acı verici sırlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Bu istifçiler ve dahası, uzman terapistlerin ve düzenleme uzmanlarının yardımlarıyla takıntılarının nedenini çözmeye ve yaşamlarına yeniden normallik getirmeye çalışacaklar. 

Biriktirmeyi alışkanlık haline getiren istifçilerin arkasındaki nedenleri ve normalleşme süreçlerini gözler önüne seren Çöp Evler (Hoarding: Burried Alive) 9 Nisan’dan itibaren her Salı saat 20:30’da TLC ekranlarında olacak.

 

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, Dsmart 36, KabloTV 43, Tivibu 60, TV+ 30, Vodafone TV 30.

Editör: TE Bilisim