Cine5 ekranlarında yepyeni bir program başlıyor. Araştırmacı yazarlar Serhat Ahmet Tan ve Hamza Yardımcıoğlu’nun birlikte sunduğu “Zaman Yolcusu” bilimsel, dini, tarihi ve güncel birçok konunun gizemli ve bilinmeyen yönlerini masaya yatırıyor.

  
“Kehanetler bizi nasıl uyarıyor? Sembollerde neler anlatılmak isteniyor? Kutsal kitaplar bize nasıl yol gösteriyor? Nostradamus mu? Müştak Baba mı? İsra suresi Türkiye’nin gireceği büyük savaşı mı işaret ediyor? İstanbul’u bekleyen büyük tehlike ne? Kaderi değiştirebilir miyiz? Gayb bilinebilir mi? 

  
“Zaman Yolcusu” programıyla tarihin kayıp hazinelerinden geleceğin bilinmeyenlerine, geçmiş ve yakın tarihimize ışık tutacak gözden kaçmış tüm detaylar mercek altına alıyor.

  
Programın ilk bölüm konusu “Zaman”. Zaman nedir? Zamanın başlangıcından önce ne vardı? Zamanın sonunda ne olacak? Uzay sonsuz mudur, yoksa sınırları var mıdır? Zamanda yolculuk mümkün müdür? Kutsal kitaplarda zaman ve zamanda yolculuk ile ilgili bilgiler var mıdır? soruları cevap buluyor.  “Zaman Yolcusu” 9 Ocak 2014 Perşembe akşamı 21.45’te Cine5 ekranlarında başlıyor.

YAYIN GÜNÜ:9 OCAK 2014 PERŞEMBE

YAYIN SAATİ: 21.45 cid:[email protected]
Editör: TE Bilisim