Yeni yayın döneminin iddialı dizilerinden “Ah Neriman”, Show TV’de ilk kez izleyici ile buluşuyor.

Yapımcılığını Süreç Filmcilik’in üstlendiği, yönetmenliğini Hatice Memiş’in yaptığı başrolleri Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Çağlar Sayın, Berna Koraltürk, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş, Kıymet Nilay Deniz, Eymen ve Kaan Dipçin’in paylaştğı ‘Ah Neriman’ yoksul bir hayattan gelmiş ancak geldiği yeri hiç inkar etmemiş bir kadının bolluk içindeki yaşamından sonra tekrar eski hayatına dönüş öyküsünü anlatıyor.



“İDDİALIYIZ!”

Senaryosun Rüya İşçileri'nin kaleme aldığı dizide, Tolga karakterin canlandıran yakışıklı oyuncu Çağlar Sayın ‘Ah Neriman’ dizisinde ki rolüyle ilgili samimi açıklamalar yaptı. Perran Kutman’la büyüdüğünü söyleyen Sayın yeni diziyle ilgili olarak “İddialıyız” dedi.


İşte Çağlar Sayın'dan samimi açıklamalar...

 



“TOLGA, NAZ’A AŞKINI İTİRAF EDECEK!”


-Kısaca diziyi anlatır mısınız?

 

-Cağlar Sayın: Perran Kutman’ın oynadığı Neriman karakterinin kocası iflas edince eski mahallesine dönen bir kadının ve yeni hayatlarına alışmak zorunda olan kızlarının öyküsünü anlatıyor. Çekimler genelde Kuzguncuk Selimiye Çengelköy taraflarında yapılıyor.

 

-Ah Neriman dizisinde nasıl bir karakteri oynuyorsunuz?

 

-Karakterim Tolga, 20 li yaşlarında bir konservatuar öğrencisi. Kurdukları müzik gurubunda  vokal ve gitar çalıyor. Perran Kutman’ın kızını oynayan Naz karakterinin (Berna Koraltürk) okuldan arkadaşı. Naz, okulda kızların oldukça ilgisini çeken Tolga’ya aşık. 3. Bölümde Tolga da Naz’a aşkını itiraf ediyor.

 

 

Perran Kutman ile oynamak nasıl bir duygu?

 

-Perran hanımın diziye benim seçilmemde çok büyük etkisi oldu. Perran ablayla büyüdüm ben. Perran Kutman ile adımın aynı projede geçmesi çok gurur verici.  Çok titiz çalışıyoruz ve iyi hazırlanıyoruz. Hatice Memiş’in yönetmenliğini yaptığı  “Ah Neriman”  dizisi oldukça iddialı diyebilirim.


 

“Ah Neriman”ın Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak 1. Bölümünün özeti ise şöyle;

 

Kamerler, İstanbul cemiyet hayatının önde gelen ailelerinden biridir. Üç kızıyla mutlu bir hayat sürdüren Neriman Kamer’in en büyük sorunu, yakında sünnet olacak torununa nasıl bir düğün yapacağıdır. Oysa büyük bir felaket kapılarında beklemektedir. İşleri kötü giden Fatih, durumu herkesten saklayarak düzeltmeye çabalasa da, ne yazık ki artık uçurumun kenarından kendini ve ailesini alabilecek kimse yoktur. Neriman ve kızlar, gündelik hayatın küçük sorunlarıyla uğraşırken bir sabah kapıları çalınır. Kamerler, henüz hayatlarının ne kadar değişeceğinin farkında değillerdir. Neriman, yoksul bir hayattan gelmiş, geldiği yeri hiç inkar etmemiş bir kadındır ama bolluk içinde yaşamış kızları yeni hayatlarına nasıl tutunacaktır? Peki, yıllardır Neriman ile konuşmayan ağabeyi, şimdi olan biten her şeyi unutabilecek mi?

Editör: TE Bilisim