Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sevilen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi”nin bu haftaki konuğu ünlü işadamı Bülent Eczacıbaşı...

 

55 yıldır at binen Eczacıbaşı, at çiftliğinde ağırladığı Nazlı Ilıcak’a at binmeyi öğretti. Hayvanlardan çok korkan Nazlı Ilıcak zor da olsa atın üstüne binmeyi başardı. Ilıcak’ın at üstünde yaşadığı korku dolu anlar, eğlenceli görüntülere sahne oldu.

At çiftliğinin ve ofisinin kapılarını “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” kameralarına açan ünlü işadamı samimi açıklamalarda bulundu.

55 yıldır at binen Eczacıbaşı, hayvanlardan çok korkan Nazlı Ilıcak’a at binmeyi öğretti. En büyük hobisi fotoğrafçılık olan Bülent Eczacıbaşı, at bindikten sonra Nazlı Ilıcak’ın fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedi.

Daha sonra ikili, Eczacıbaşı’nın muhteşem İstanbul manzaralı ofisini gezdi. Ofisinde bulunan koleksiyonundaki parçalar için “Bunlar Oya’dan ve İstanbul Modern’in küratörlerinden kaçırabildiğim eserler” dedi. Ünlü işadamının ofisinde dikkat çeken pilates topu şeklindeki sandalyesini de “Bu benim koltuğum, şimdilik deniyorum. Oturuşu düzeltmek, sırt ve karın adalelerini düzenlemek için bir koltuk bu. Ben de denemeye karar verdim.” şeklinde belirtti.



Çocukluk fotoğraflarını Nazlı Ilıcak’a gösteren Bülent Eczacıbaşı, Zeki Müren ve Belgin Doruk’un başrolünde olduğu Kırık Plak filminin evlerinde çekildiğinin belirtirken “Benim ve kardeşim için o günler çok büyük bir eğlence oldu.” diyerek sözlerine ekledi.

Ünlü işadamı, 34 yıllık eşi Oya Hanım ile nasıl tanıştığını “Oya ile ailelerimiz nedeniyle bir tanışıklık vardı ama herhangi bir yakınlaşma yoktu. Günlerden bir gün Oya, binicilik dersi almak için kulübün kapısından içeri girdi. O gün de ben tesadüfen ata biniyordum ve ders verme konusunda gönüllü oldum. İlk hocası ben oldum ama ondan sonra Oya milli takıma girdi, ben giremedim. O da benim hoca olarak ne kadar yetenekli olduğumun bir kanıtı.” sözleriyle Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi kameralarına anlattı.


 

Maymun koleksiyonu olan Bülent Eczacıbaşı, neden böyle bir koleksiyon yaptığını “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” kameralarına şu sözlerle anlatıyor: “Aman sakın canlı maymun zannedilmesin. Yıllar içinde arkadaşlarımın hediye ettiği oyuncak maymunlarım var. Öyle bir merakım olduğu söylentisi yayılmış, hediye edildikçe maymunların sayısı da arttı.”

Değişik olsun diye cep telefonunun zilinin ördek sesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Nazlı Ilıcak’ın, Bülent Eczacıbaşı’nın cep telefonunun zil sesini çaldırmasıyla ortaya keyifli görüntüler çıktı.

 

Sürprizlerle dolu “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi” yarın saat 12:30’da Kanal D’de! 

Editör: TE Bilisim