İki aile karşı karşıya gelir…

Ciritçi Abdullah, Divane’nin evladını bulur, onun için şimdi karar zamanıdır…

Amcaoğulları sıkıntılı durumu çözebilecekler mi? 

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı’nın yetmiş ikinci bölümü 15 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.   

 

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

 

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak:

Zeki’nin ailesinin saldırganlığı ve tehditleri karşısında Kaya Ailesi bir arada olmaya karar verir. Veysel’in zor durumda kalmaması için hiç kimse karşılık vermeyecektir. Ancak Zeki’nin kardeşleri Ramazan’a büyük bir kötülük yapınca iki aile karşı karşıya gelir. Bu büyük kavga nasıl son bulacaktır?

 

Ciritçi Abdullah, Divane’nin evladını bulur. Onun için şimdi karar zamanıdır. Hem Divane’ye hem de evladına bu sırrı söyleyebilecek midir? 

 

Selahaddin’in Şam’ı geri alabilecek mi? Selahaddin’in Şam’ı geri alabilecek mi?

Atölyeleri dağılan amcaoğulları için işler zora girmiştir. Şili’deki müşterileri yapılan sözleşme gereği ürünlerini istemektedir. Amcaoğulları bu sıkıntılı durumu çözebilecekler midir?

 

Berk AtanSemih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer,  Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç  rol alıyor.

 

Gönül Dağı’nın yeni bölümü, 15 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim