BluTV’den yepyeni bir İskandinav dizisi: Midnight Sun!

Dijital TV sektörünün öncü isimlerinden BluTV, birbirinden farklı yabancı dizileri seyircileriyle buluşturmaya devam ediyor. Şimdi de İsveç-Fransız ortak yapımı Midnight Sun, tüm bölümleriyle sadece BluTV’de izleyicilerini bekliyor!

 

Fransız polis KahinaZadi (LeïlaBekhti); Kuzey İsveç’de bulunan küçük bir maden kasabası olan Kiruna’ya, vahşice öldürülen bir Fransız vatandaşının katilini araştırmaya gider. İsveçli DA AndersHarnesk’in (GustafHammarsten) yardımıyla ikili ilk cinayetin buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu anlar ve yeni cinayetlerle karşı karşıya kalırlar. Kahina ve Anders cinayetlerin ardında kasabanın birçok yerlisinin bulunduğu on yıllık gizli bir komplo olduğunu öğrenirler. Kahina kendisini, korkunç planları olan acımasız bir seri katil ve kendi acılı geçmişi ile yüzleşirken bulur.

 

Yapımcılığını, tüm dünyada ses getiren Broen/Bridge dizisinin ekibinin üstlendiği soluk soluğa izlenecek bu polisiye dizide, başrolleri Fransız aktris LeïlaBekhti (TheProphet, AllthatGlitters) ve GustafHammarsten (Bruno, The Girl Withthe Dragon Tattoo) paylaşıyor.

 

MidnightSun’ı,  BluTV’ye aşağıdaki linkten üye olarak hemen izleyebilirsiniz.

https://www.blutv.com.tr/diziler/yabanci/midnight-sun