Bilgehan Demir ile Boks Gecesi’nin yeni evi belli oldu! Boks Gecesi, Discovery’nin yepyeni ücretsiz kanalı DMAX’te ABD’den canlı yayınla Pazar sabahı 05:00’te başlıyor. Şampiyonların çarpışmasına sahne olacak müsabakanın tekrar yayını, Pazartesi gece 00:20’de ekrana gelecek.

Müsabakada WBA ve IBO dünya şampiyonu Kübalı Erislandy Lara ile namağlup IBF dünya şampiyonu Jarrett Hurd karşı karşıya gelecek. Aynı gece IBF Süper orta sıklet unvan maçında Amerikalı şampiyon Caleb Truax Tarihi rövanşta, eski İngiliz şampiyon James DeGale ile kozlarını paylaşacak.

Boks, kick boks, karma dövüş sanatları (MMA) ve Amerikan Güreşi şovları başta olmak üzere dünyanın her yerinden en kaliteli ve popüler dövüş sporu organizasyonları bundan böyle DMAX ekranlarında Türk izleyicisi ile buluşacak. Ayrıca önümüzdeki günlerde Türkiye'de düzenlenecek önemli dövüş sporları organizasyonları da aynı şekilde DMAX ekranlarında olacak.

Boksta dört büyük federasyonun (WBC, WBA, IBF ve WBO) unvan maçları, kick boksta dünya çapında takip edilen önemli turnuvalar, MMA'da ünlü Bellator serisi ve Amerikan güreşinde Türkiye'nin bir numaralı organizasyonu Turkish Power Wrestling (TPW) yayınlanacak önemli müsabakaların arasında yer alıyor.

 

https://www.dmax.com.tr/program/bilgehan-demir-ile-boks-gecesi