Kanal D’nin başrollerini Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Arzu Gamze Kılınç, Zafer Algöz, Alican Yücesoy, Engin Hepileri ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “İntikam”ın bu akşam (16 Ocak Perşembe) yayınlanacak bölümünde; Beren Saat (Yağmur), siyah-beyaz özel tasarım elbisesiyle göz kamaştırıyor.

 

Stylingini Hafize Çeliktürk ve Seda Çeliktürk’ün yaptığı, yayınlandığı ilk günden itibaren oyuncuların kıyafetleriyle adından söz ettiren İntikam’ın bu akşamki (16 Ocak Perşembe) bölümünde Beren Saat, modacı Elif Cığızoğlu imzalı çok şık bir elbise ile ekranda olacak. Başarılı modacının hazırladığı elbise, 1 haftada dikildi ve 1 günde Beren Saat’in üzerinde prova edildi. Siyah ve beyaz saten kumaş kullanılarak dikilen elbisenin yakası ve kol detayı beyaz, geri kalan kısmı ise siyah kumaştan yapıldı. Klasik ve modern çizgilerin birlikte kullanıldığı şık elbise modacı tarafından Beren Saat için özel olarak tasarlandı.

 

Dizide Yağmur bu elbiseyi, vefat eden Derin’in (Başak Daşman) anısına kurulan “Derin Çelik Vakfı”nın gecesinde giyiyor ve bir anda tüm katılımcıların, özellikle de kalbi hala Yağmur da olan Emre’nin ilgi odağı oluyor.

 

İntikam, heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de ekrana gelecek.

 

Editör: TE Bilisim