Güçlü kadrosu ve tüm aileyi kucaklayan samimi sıcacık hikayesi ile izleyici tarafından çok sevilen TRT 1’in dizisi Beni Böyle Sev'in 15 Nisan Pazartesi 19.50’de ekrana gelecek olan 10.bölümünde Ömer ve Ayşem’in arasını açmak isteyenlere gün doğuyor.

Ayşem, evlenmiş olmalarına rağmen, Ömer’e mesafeli duruşunu sürdürmektedir. Onu yeterince tanımadığına dair endişeleri vardır. Seda ve Nadide’nin yaklaşımlarıyla Ayşem’in korkularını tetiklenir. Bu sırada Safiye, Ömer ile Ayşem’in arasındaki gizli gerçeği öğrenir ve Nadide’yle paylaşır. Duyduğu şeyler, bu evliliğin bir an önce sonlanmasını isteyen Nadide’yi umutlandırır. Ayşem’le yüzyüze gelir.  Nadide’nin söyledikleri Ayşem’i derinden sarsar. Öte yandan Ömer ile Ayşem’in sırrı, kulaktan kulağa yayılmaktadır. Seda bu sırrı öğrendiğinde hamlelerini daha da hızlandıracaktır.  Hâlâ ev sorunlarını çözemeyen Ömer ile Ayşem, bu kez Seda’larda kalırlar. Gece yarısı  uykusundan uyanan Ayşem, Ömer’i yanında bulamaz. Evlenmekte acele ettiğine dair, ufak tefek tereddütleri olan Ayşem, yoksa bu endişelerinde haklı mıdır?

Beni Böyle Sev'de  Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm, Atılgan Gümüş, Didem İnselel, Erdem Akakçe, Bala Atabek, Burcu Altın, Fatih Koyunoğlu, Meral Asiltürk, Mert Turak gibi oyuncular bulunuyor.

BSK YAPIM adına Çağrı Bingüller ve Başak Bingüller’in yapımcılığını üstlendiği Beni Böyle Sev her pazartesi 19.50’de Türkiye’nin televizyonu TRT 1 ve TRT 1 HD’de

 

Editör: TE Bilisim