Bu hayran kitlesi arasında öyle isimler var ki onlar için bu hayranlığın engeli yok, işte onlardan biri de Almanya’da yaşayan ve yaşamını bir tekerlekli sandalye üzerinde devam ettirmek zorunda olan Zeynep Güldal.



Yeni sezon çekimleri için BSK Yapım da hazırlıklara devam eden “Beni Böyle Sev” ekibine bir sürpriz yapan Zeynep Güldal, ailesinin de izni ile istanbul’a gelerek oyuncularla tanıştı.

Hem dizinin hem de başrol oyuncusu Zeynep Çamcı’nın hayranı olan Zeynep Güldal için oyuncular bir araya geldiler. BSK Yapımda gerçekleşen bu buluşmanın mimarı ise yapımcı Başak Bingüller oldu.



Gün boyunca BSK Yapım ekibi tarafından ağırlanan ve oyuncularla bir araya getirilen Zeynep Güldal, bol bol resim çektirdi, oyunculardan imzalı resimler aldı.





Eylül ayının ilk haftası itibariyle yeni bölümleri ve kadrosuna yeni katılan oyuncularıyla güçlenen “Beni Böyle Sev” TRT 1 ekranında yayınlanmaya başlayacak. Yapımcı Başak Bingüller “aslında bu buluşmalar geçen sezon ortasında gerçekleşecekti ama hem iş yoğunluğumuz, hem de katıldığımız organizasyonlar nedeniyle biraz ertelemiştik. Şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz, bir taraftan dizinin yeni bölümleri için çalışmalarımızı devam ediyor diğer yanda da kısa süre önce çıkarttığımızı dizi müziklerinden oluşan albümün imza günlerini organize ediyoruz. Görünen şu ki bu sezonda bizim için yoğun geçecek” dedi.

Editör: TE Bilisim