TRT 1 Ekranlarının fenomen dizisi “Beni Böyle Sev”in setinde bu defa mutfak fena karıştı. Dizide rol alan erkek oyuncular “bayan arkadaşlar bir günde sete gelirken evden kek – pasta yapıp getirsinler” diye sitem edince Burcu Altın ve Özge Özyalçın mutfağa girdi.

Burcu Altın ve Özge Özyalçın’ın ekip arkadaşlarına ve set çalışanlarına pasta ve kek yapmak için giriştikleri yarış ilginç sahnelere yaşanmasına neden oldu.


Burcu Altın’ın kek ve Özge Özyalçın’ın pasta yapma isteği kısa sürede ikili arasında bir yemek yapma yarışına dönüştü. Diğer oyuncularında etkisiyle kıyasıya bir rekabet içinde çalışmaya başlayan ikili kısa sürede ortalığı birbirine kattılar.

Yapılan kek ve pastaları yiyen “Beni Böyle Sev” oyuncuları ve set çalışanları ikili arasında birinciyi seçmekte zorlanınca hem Burcu Altın hem de Özge Özyalçın setin “Altın Aşçıları” seçildiler.

Sette arkadaşlık bağlarının her geçen gün pekiştiğini söyleyen yapımcı Başak Bingüller “bizi başarılı kılan en önemli faktör eski, yeni bütün ekibin gösterdiği bu kaynaşma ve arkadaşlık bağıdır” dedi.

Editör: TE Bilisim