“Bebek İşi”nin 13. bölümünde; iş hayatına geri dönmeye karar veren Candan (Nurgül Yeşilçay); Yankı’ya bakması için Murat’la (Timur Acar) beraber dadı arayışına girer ve tüm olumsuz görüşmelerden sonra sürpriz dadı Rahşan (Yeşim Ceren Bozoğlu) kapıda belirir.

Pazartesi akşamları art arda yayınlanan eğlenceli dizinin 14. bölümünde ise; Rahşan’ın disiplinli, otoriter tavrı herkesi şoke eder ve bu haller Murat’a korku filmi senaryosu için ilham olur ancak işin boyutu Yankı’yla değişir. Usta oyuncu Ayşen Gruda’nın da Hayriye karakteriyle konuk oyuncu olduğu, Limon Yapım, Hayri Aslan imzası taşıyan “Bebek İşi”; 26 Ağustos 2013, Pazartesi akşamı saat 21:00’de Show TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

 

İki yeni bölümüyle art arda ekrana gelen “Bebek İşi”nin 13. bölümünde Candan artık tekrar iş hayatına geri dönmeye karar vermiştir. Murat ise; karısının, biricik oğulları Yankı’ya bakması gerektiğini, çalışmasına gerek olmadığını anlatmaya çalışır ancak Candan kesin kararlıdır. O, iyi bir psikologdur ve klinikte hastaları onu beklemektedir. Candan’ın çalışma hayatına geri dönme kararından sonra Yankı’ya bakması için bir dadı aramaya başlarlar. Birçok dadı adayı ile yaptıkları görüşmeler (bunlardan biri de yaşlı ve bunak dadı Hayriye (Aysen Gruda)’dir) pek de düşündükleri gibi geçmez. Tam aradıkları gibi bir bakıcı bulamayacaklarını düşündükleri bir anda Rahşan (Yeşim Ceren Bozoğlu) hayatlarına girer.

 

“Bebek İşi”nin 14. bölümünde ise; oldukça disiplinli, otoriter ve batıl inançlı bir bakıcı olan Rahşan (Yeşim Ceren Bozoğlu) evdekilere kök söktürür. Murat ve iki tarafın aileleri Rahşan’ı hiç sevmemişlerdir hatta Rahşan’dan korkmaya başlamışlardır. Rahşan o kadar otoriterdir ki evin içinde çıt çıkarttırmıyor, hijyen durumunu bahane ederek kimseyi de Yankı’nın yanına yaklaştırmıyordur. Candan ise; Rahşan’ın biraz garip bir kadın olduğunu kabul etse de Yankı’ya çok iyi baktığını düşünerek Rahşan’dan vazgeçemiyordur. Diğer yandan Murat, bir korku filmi senaryosu yazmaya başlamıştır ve Rahşan’ın varlığının evin içinde yarattığı gerilimli ortam bir korku filmi yazmaya çok müsaittir. Hele birde Yankı’nın olağanüstü senaryo önerileri işin içine girince, korku filmi diye başlayan şey bir komediye dönüşür.

 

Ayşen Gruda ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun konuk oyuncu olduğu, Limon Yapım, Hayri Aslan imzası taşıyan “Bebek İşi”; 26 Ağustos 2013, Pazartesi akşamı art arda iki bölümüyle saat 21:00’de Show TV ekranlarında!

 

 

Editör: TE Bilisim