TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve imkansız bir aşk yolculuğunu konu alan  “Vuslat” dizisi, 20 Ocak Pazartesi günü otuz yedinci bölümüyle ekranlara gelecek.

Yeni bölümü merakla beklenen sevilen dizi “Vuslat”ta bu hafta neler olacak:

“Vuslat”ın yeni bölümünde; Aziz ve Feride’nin geleceklerinin önündeki engeli kaldıracak minyatüre ulaşmalarına saatler kalmıştır. Aziz, müzayedeye katılmak için gerekli olan parayı bulmak zorundadır. Ancak Bülent ve Tahsin’in çevirdiği oyunlardan habersizdir. Bülent, Aziz’i durdurmak için onu her taraftan sıkıştırıp abluka altına almaya kararlıdır. Aziz, holding’de kendisine kurulan bu tuzaklardan kurtulabilecek midir?

Kerem, müzayedeye Aziz ve Feride’yle birlikte gitmeyi kabul etmiştir. Fakat Yağmur’dan öğrendiği bilgilerden sonra, kafasındaki soru işaretlerinin peşine düşer. Kelebeğin kimliği açığa çıkmıştır ama Bülent olduğu kanıtlanabilecek midir?

 

Fırat, Kerem’den intikam almak için her yola başvurur. Hatta Salih Baba’yla bile karşılaşmayı göze alır. Fırat, Salih Baba’dan bilgi almak için antikacıya kadar gelir ancak öğrendikleri onu başka bir yola sürükleyecektir.

 “Vuslat” Hakkında

İbni Arabi’nin, hayatla iç içe olarak da ifade edebileceğimiz Satranc-ı Urefa’sı yani Ariflerin Satrancı oyunu, Vuslat’ın temelini oluşturur. Bu oyun, kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğudur. Oyun 101 basamaktan oluşur ve her basamağındaki maddeler, “iyi insan” olma adımında karşılaşılan değerleri temsil eder. Bu oyundaki menziller, Aziz’in olduğu kadar izleyicilerin de yoludur.

 

“Vuslat” 20 Ocak Pazartesi akşamı otuz yedinci bölümüyle saat 20.00’de TRT 1’de…

 

KÜNYE:

Yapım                       : A23 Medya

Yapımcılar               :Uğur Veli / Raif İnan

Yönetmen                 :Barış Yöş

Senaryo                    :Betül Yağsağan, Aybars Bora Kahyaoğlu-Selman Kılıçaslan

Oyuncular:

Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Baran Bölükbaşı, Osman Alkaş, Gözde Kaya, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Hikmet Körmükçü, Sennur Nogaylar, Pelin Uluksar, Mehmet Emin Kadıhan, Mert Karabulut, Barış Kışlak, Başak Kaya, Doğukan Töngel, Pınar Bibin, Onur Seyit Yaran, Yaprak Durmaz, Büşra Yılmaz, Ergül Miray Şahin, Görkem Mete Demir, Filiz Taçbaş, Semra Dinçer, Yavuz Sepetçi