Geçtiğimiz günlerde ES Film’in yapımcılığını üstlendiği TRT’nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in Katar’da düzenlenen Doha Film Festivali’ne katılımı ve başrol oyuncusu Bülent İnal’a gösterilen büyük sevgi selinin ardından, Al Araby TV kanalı, Şababik isminde Kültür, sanat ve haber kuşağı programı çekimleri için Payitaht Abdülhamid setine İzmit’e geldi.

Dizinin setinde Abdülhamid karakterini başarıyla üstlenen ve Arap dünyasının sevdiği isimlerden olan Bülent İnal ile birlikte Halil Halid karakterini üstlenen başarılı oyuncu Gürkan Uygun ve dizinin Tahsin Paşa karakteri ile sevilen oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu ile röportajlar yapan kanaldan Ahmad Fayad Ghannam, ayrıca dizinin yapımcılarından Yusuf Esenkal’ı Es Film’de ziyaret ederek dizinin başarısı ve yurt dışı satışları hakkında konuştu.

 

Arap dünyası sizi çok seviyor…

Programın sunucusu Ahmad Fayad Ghannam, dönem dizisi olarak bu günün profilinin yansıması üzerine durduğu programın çekimlerinde, Arap dünyasının Payitaht dizisini çok sevdiğini belirtti. Ahmad Fayad Ghannam, dizinin Arap dünyasında merakla takip edildiğini ve Orta doğuda beklendiğini de dile getirdi. 


Editör: TE Bilisim