Kanal D’de bugün (24 Temmuz Perşembe) yapımını D Productions’ın üstlendiği, Türkiye’de şimdiye kadar hiç yapılmamış, “112 Acil” adlı, yeni bir bir reality programı başlıyor.

Gerçek insanlar,  gerçek hayat öyküleri, yaşanan gerçek kazalar, ucundan dönülen felaketler ve yaşama tutunan canlar. Hepsi  “112 Acil”de yer alacak.

Şehre karanlık indiğinde neler oluyor? Hastanelerin acil servislerinde 24 saat nasıl geçiyor, neler yaşanıyor? Ambulanslar yaşamın kıyısında gezenlere nasıl müdahale ediyor? Soluksuz izleyeceğiniz aksiyon dolu, yüksek tempolu “112 Acil” programında hasta ve kazazedelerin öyküleri olduğu kadar, beyaz önlüklü sağlık meleklerinin fedakârlık ve başarı öyküleri de yer alıyor.

 

“112 Acil”in ilk bölümünde neler izleceksiniz?

 

Su dağıtım işinde çalışan ve en büyük tutkusu otomobiller olan Hüseyin Seçkin’in, güvenlik kameralarına yansıyan ve izleyenlerin gözlerine inanamayacakları kaza anı görüntüleri.

 

Üniversite öğrencisi Sinan Sencer, arkadaşının evini ararken şehrin karanlık sokaklarında başından bıçaklandı. Hafızasını kaybeden gencin dehşet anları ve yaşam mücadelesi.

 

Henüz 2,5 yaşında olan Zeynep Atalay’ın başına korkunç bir olay geldi. 5. kattan düşen beton parçası aşağıda oynayan Zeynep’in başına isabet etti. Beyin kanaması geçiren Zeynep yoğun bakımdaki uykusundan uyanabildi mi?

 

Heyecan, ölüm -kalım savaşı, kader ve mutluluk, hayata dönme anları ve sağlık personellerinin çabalarını tüm çıplaklığıyla ekrana getirecek “112 Acil” bu akşam Kanal D’de başlıyor!

 

Yapım                            :D Productıons

Program Koordinatörü     :Ayşe Pişgin

Yapımcı                         :Serap Bay Becerik

Yönetmen                       :Oğuz Çankaya

Proje Danışmanı            :Prof. Dr. Doğaç Niyazi Özüçelik

Görüntü Yönetmeni             :Murat Özekici

Drama Görüntü Yönetmeni :Bora Güneş

Seslendirme                        :Fatih Er

Editör-Senarist                     :Aybars Bora Kahyaoğlu-Jale Güven

Editör Yardımcısı                 :Ebru Erol

Yapım Sorumlusu                :Fethi Ozan Tuna

Yapım Yardımcıları              :Fırat Aktaş, Ceylan Dişbudak, Bahadır Çatalkaya, Özlem Balkan Manap,Esra Yüksel Saklıer, Serra Alp, Ezgi Aykaç

Muhabirler                          :İsmail Umut Arabacı, Rojbin Hayrullaoğlu

 

 

 

Yayın Tarihi : 24 Temmuz Perşembe/2014

Yayın Saati  : 21.45

Editör: TE Bilisim