Turkcell, mobil iletişim dünyasının liderlerini belirleyen 2014 Global Mobil Ödülleri’nde üç dalda Türkiye’yi temsil ediyor. Turkcell, Akıllı Harita, SMS+ ve Hayal Ortağım projeleriyle en iyiler arasında finale kaldı.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, gerek teknolojisi gerekse geliştirdiği ürün ve hizmetlerle uluslararası arenada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Turkcell, Akıllı Harita, SMS+ ve Hayal Ortağım ile dünya çapında sektörün en iyilerinin yarıştığı Global Mobil Ödülleri’nde (2014 Global Mobile Awards) finale kaldı.

Turkcell, Akıllı Harita çözümü En İyi Kurumsal Mobil Servis, SMS+ servisi ile Network Tabanlı En İyi Çözüm dallarında, Hayal Ortağım ile de Toplumsal & Ekonomik Gelişme kategorisinde dünyadaki rakipleriyle yarışacak. Kategorilerin alt dallarında, iletişim dünyasının önde gelen markaları tarafından sunulan ürün, hizmet ve çözümler, ön elemeden geçerek beşer adaylık kısa listelere düşürüldü. Final niteliğindeki bu kısa listeler arasından en iyiler, 24-27 Şubat tarihleri arasında Barselona’da gerçekleştirilecek GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde açıklanacak.

Bu yıl, 680’in üzerinde başvuru yapılan Global Mobil Ödülleri’nde, sekiz kategoride toplam 38 ödül dağıtılacak. Ödüller, 25 Şubat günü GSMA’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.  

 

Global Mobil Ödülleri 2014’te finale kalan ürün ve servisler

Turkcell Akıllı Harita:

Turkcell Akıllı Harita ile “müşteri neredeyse orada işini geliştirmek " isteyen şirket ve kurumlar, Turkcell mobil yoğunluk analizleri ile hedef kitlelerine uygun olarak pazarlama, tanıtım aktivitelerine ve yatırım planlarına yön verebilme ayrıcalığına kavuşuyor. Akıllı Harita sitesinde; il, saat aralığı ve demografik profil bilgileri seçilerek, potansiyeli yüksek lokasyonlarda ve ilgili saatte Turkcell mobil hareketlilik yoğunluğu analizini yapılabiliyor. Analizlerin sonuçlarını Akıllı Harita sayfası üzerinden alabileceğiniz gibi, web servis olarak da kendi raporlama, karar destek sistemlerinize entegre edilebiliyor.

 

SMS+:

Türkiye’de bir ilk olan SMS+ ile SMS'lerinizi yönlendirebilir, istenmeyen SMS’leri engelleyebilir, e-postanızda saklayabilir ve imzanızı ekleyebilirsiniz.

 

Hayal Ortağım:

Görme engellilerin güncel haberleri, köşe yazarlarını takip edebilecekleri, yüzlerce kitabı ve görme engellilere özel eğitimleri sesli dinleyebilecekleri servistir. Turkcell Hayal Ortağım'a ulaşmak için 8020'yi tuşlamanız veya IOS & Android uygulamasını cep telefonunuza yüklemeniz yeterli.

 

Editör: TE Bilisim