Deniz motorları sektöründe, ileri teknolojisi, yüksek kalitesi ve üstün performansıyla dünya standartlarını belirleyen Alman devi MAN, yeni jenerasyon 'Common Rail' motorlarını Avrasya Boat Show'da görücüye çıkaracak.

256 yıllık köklü geçmişi ile dünya markası MAN, lüks tekneler, yatlar, yelkenliler ve su sporları donanımları gibi denizcilik sektörü ile ilgili tüm ürünlerin sergilendiği 7. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı - Avrasya Boat Show'un gözdelerinden biri olmaya şimdiden aday.

MAN, 15 - 23 Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Avrasya Boat Show'da Hall 5, C11'deki standında, bir çok üstün özellikleriyle öne çıkan yeni jenerasyon 'Common Rail' motorlarını sergileyecek. Standda ayrıca, 'bedplate' gibi yat motorlarında yeni MAN teknolojileri de yer alacak.

Geliştirdiği ileri teknoloji ürünlerle deniz motorları sektöründe de büyük fark yaratan MAN, dünyada en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. MAN deniz motorları, dayanıklı yapıları, üstün performansı, düşük işletme maliyetleri, zengin model/güç seçenekleri ve uzun ömürleri ile pazarın en iddialı ürünleri arasında gösteriliyor.

MAN, 258 HP ağır hizmet motorlarından, 1800 HP yat ve sürat teknesi motorlarına kadar geniş bir yelpazede ürün gamına sahip. MAN'ın 50 ila 100 feet arası yat ve sürat tekneleri için ürettiği 730 HP ila 1800 HP arası (537-1324 kW) deniz motorları kompakt dizaynları ile ön plana çıkıyor. Bu özelliği sayesinde MAN, yat üreticilerine daha fazla çalışma alanı bırakıyor.

Editör: TE Bilisim