Turkcell.com.tr üzerinden ön satış talebinde bulunan kullanıcılar, LG G3’e 200 TL hediye çeki ile sahip olacak.

Turkcell, dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticileriyle müşterilerine avantaj sağlayan iş birlikleri kurmaya devam ediyor. Turkcell müşterileri, LG’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi G3’e 24 Haziran’dan itibaren ön satış fırsatıyla ulaşabilecek. LG G3’e herkesten önce sahip olmak isteyenler, turkcell.com.tr’den ön satışa özel 200 TL hediye çeki kazanacak. LG G3 için 16 GB’lik modeline turkcell.com.tr’den ön sipariş vermek isteyenler 1999 TL’lik peşin fiyatı ya da 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 81 TL’den başlayan kontratlı teklifleri tercih edebiliyor. Son teknoloji LG G3’ler, Turkcell ayrıcalıklarıyla 1 Temmuz’dan itibaren Turkcell İletişim Merkezleri üzerinden de müşterilerle buluşacak. 

“Akıllı Sadelik” için LG G3

İnce yapısı ve ergonomik tasarımı ile tek elle sorunsuz bir kullanım sunan G3, LG’nin tasarım harikası ‘Sihirli Tuşu’ ile birleşerek üstün bir kullanım performansı sağlıyor. Metalik dokusu LG G3’ün daha temiz görünmesini ve telefon üzerinde parmak izi bırakmamasını sağlıyor. LG G3,  metalik siyah,  parlak altın,  ipeksi beyaz,  menekşe moru ve bordo olmak üzere 5 farklı renkte piyasaya sunulacak. 

Son teknolojisinin yanında ergonomik tasarımı ve kullanım kolaylığı da sunan G3, pratik özellikleriyle tüketicileri ‘Akıllı Sadelik’ kavramıyla tanıştırıyor. LG G3, 5.5 inç’lik ekranına rağmen ergonomik tasarım ve kullanım kolaylığı ile yeni bir çığır açıyor. 

Yazma alışkanlıklarını analiz eden akıllı klavyesi ile daha hızlı ve hatasız bir şekilde yazmaya imkân veren ve yüzde 75 oranında yazım hatalarını azaltan LG G3, aynı zamanda daha önce gelen cevapsız aramayı geri aramak veya telefonda kullanılmayan yüklü dosya ya da uygulamaların silinmesi gerektiği gibi hatırlatmaları barındıran Smart Notice (Akıllı Bildirim) özelliğine sahip. Bu sayede de kullanıcının davranış ve alışkanlıklarına göre öneri ve tavsiyeler de sunabiliyor. Öyle ki bu özellik sayesinde yağmurlu havalarda sizi şemsiye almanız konusunda bile uyarabiliyor.  

LG G3’ün 2.1 MP ön kamerası, daha net ve kolay ‘selfie’ çekim imkanı sunuyor. G3 ile, telefonun hiçbir yerine dokunmadan sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde mükemmel bir selfie çekebilmek mümkün.

 

LG G3 Teknik Özellikler

  İşlemci: Qualcomm Snapdragon™ 801 (2.5GHz Quad-Core)

  Görüntü: 5.5 inç Quad HD IPS (2560 x 1440, 538ppi)

  Hafıza: 16/32 GB eMMC ROM / 2/3GB DDR3 RAM / microSD slot (128GB max)

  Kamera: Arka 13.0MP with OIS+ and Laser Auto Focus / Ön 2.1MP

  Pil: 3,000mAh (removable)

  İşletim Sistemi: Android 4.4.2 KitKat

  Boyut: 146.3 x 74.6 x 8.9mm

  Ağırlık: 149g

  Network: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)

  Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X), NFC,

SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0

  Renk Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Moon Violet, Burgundy Red