Turkcell Superonline Oyun Partisi’nde takım ruhu ve hız tutkusu kazandı

Turkcell Superonline ana sponsorluğunda GameEkstra’da düzenlenen Oyun Partisi’nde kazananlar belli oldu. Türkiye’de ilk olarak FIFA 2014’de iki kişilik takımların mücadele ettiği turnuvada en başarılı takım oyununu sergileyen Doğuşcan Öztürk ve Emre Kayır şampiyonluğu kazandı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Need For Speed’in birincisi ise bir turu 55,854 saniyeyle tamamlayan Bulut Tutku oldu.

Türkiye’yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran Turkcell Superonline ana sponsorluğunda GameEkstra’da düzenlenen ve oyunseverlerin yakın ilgisiyle karşılaşan Oyun Partisi, FIFA ve Need For Speed kategorilerinde yoğun mücadelelere sahne oldu.

 

Turnuvaların gerçekleştiği gün 400 kişinin ziyaret ettiği GameEkstra’da FIFA 2014 şampiyonluğu için ikişer kişiden oluşan 32 takım; Need For Speed Shift 2 Unleashed için ise 128 bireysel katılımcı mücadele etti. Manisa’dan Trabzon’a, Sakarya’dan Mersin’e kadar pek çok şehirden oyunsever GameEkstra’da buluştu. Canlı yayınlanan maçları internet üzerinden 7 bin kişi takip etti.

 

55 saniye ile birinci

Türkiye’de ilk defa iki kişilik takımlar halinde düzenlenen FIFA turnuvasında birinciliği en başarılı takım oyununu sergileyen ve aynı zamanda Team Turquality takımı üyeleri olan Sakarya Üniversitesi öğrencisi Doğuşcan Öztürk ve daha önce pek çok turnuvada birincilikleri bulunan Emre Kayır kazandı.

 

Need For Speed’in şampiyonu ise bir turu 55,854 saniyeyle tamamlayan Bulut Tutku oldu. İkincilik ödülü, 56,226 saniye ile İzmir’den katılan Ozan Özkaya’ya gitti.

 

Sosyal medyada yoğun ilgi

Oyun Partisi’ne yoğun ilgi sosyal medyada da devam etti. #ışıkhızındaoyun hashtag’iyle atılan tweet’lerle turnuva heyecanı 405 bin aktif Twitter kullanıcısıyla paylaşıldı.

 

İstanbul’da Bahçelievler GameEkstra Gamer Arena’da düzenlenen Oyun Partisi, gece kuşları ile daha da renkli hale geldi. Oyuncular tarafından tercih edilen ve internette 00:00-06:00 saatleri arasında sınırsız indirme fırsatı sunan Gece Kuşu Kampanyası’nı temsil eden gece kuşu maskotları turnuva katılımcılarının da yoğun ilgisini çekti.

 

Herkese kazandıran turnuva

Tüm Türkiye’den oyunseverlerin katılımına açık turnuvada 25.000 TL değerindeki ödüller sahiplerini buldu. Ödüller arasında masaüstü bilgisayarlar, LCD TV ve Logitech G’den yüksek kaliteli stereo ses sunan headset’ler, oyunculara ekstra avantajlar sağlayan mouse’lar, kontrol üstünlüğü sağlayan gamepad’ler dikkati çekti. Oyun Partisi boyunca oyuncuların yanı sıra katılımcılar da GameEkstra’dan sürpriz hediyeler kazanma şansını yakaladı.

 

Editör: TE Bilisim