2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi Başlıyor 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi Başlıyor
2022’de gerçekleştireceği Türkiye Turu Rekoru referans zamanlamasını tekrar kırmak üzere hazırlıklara başlayan Tolga Pamir, “Duo Challenge4seas” isimli projede ona eşlik edecek kadın yelkenci için başvuruları toplamaya devam ediyor. Şimdiye kadar 11 kadın adayın başvurduğu rekor denemesi için son tarih 31 Aralık 2021.
 
Tolga E. Pamir, “Duo Challenge4seas” adını verdiği Türkiye Turu Rekoru’nda, bir kadın yelkenciyle birlikte dört denizimize meydan okumak için çalışmalara başladı. 11 kadın adayın başvurduğu projede hedef, Açık Deniz Yelken Sporu’nda cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek. 
 
Son başvuru tarihi yaklaşıyor
 
“Duo Challenge4seas” isimli Türkiye Turu Rekoru için Tolga E. Pamir, projeye destek verecek sponsorlarla birlikte 31 Aralık 2021’e kadar kendisine eşlik edecek kadın yelkenciyi seçecek. Adayın seçilmesinin ardından hızlı bir hazırlık ve antrenman dönemine girecek olan ikili, doğru koşullar yerine geldikten ve adayın Açık Deniz Yelken Sporu’nun incelikleri ve gereklilikleri konusunda alacağı eğitimden sonra rekor denemesi için Artvin’in Hopa Limanı’na doğru yola çıkacak. 
 
Bu sıra dışı proje için adaylar, 31 Aralık 2021’e kadar aşağıdaki e-mail ve sosyal medya hesapları üzerinden “Duo Challenge4seas” için başvuruda bulunabilirler. 
 
e-mail[email protected]
Instagram: @tolgapamir
Facebook: @tolgapamir
Twitter: @et_pamir
#tolgapamir
#challenge4seas
#4denizemeydanoku
 
 
Türkiye Turu Rekoru Hakkında: 
 
Yelken sporunun açık deniz branşının gelişimi, uygulaması, ülkemizi çevreleyen dört denizimizin uluslararası platformlarda daha iyi tanıtılması ve yelken sporuna ilginin artması amacıyla Türkiye Yelken Federasyonu’nun onayı doğrultusunda 2021’de ilk kez gerçekleşti. 
 
Rekor denemesi kapsamında; Tolga E. Pamir, tek başına, sadece yelken ve rüzgar gücünü kullanarak Hopa Limanı ila İskenderun Limanı arasındaki parkuru dışarıdan hiçbir yardım almadan tamamlayan ilk sporcu oldu. Bin 500 deniz milini 16 gün 16 saat 27 dakika 31 saniye’de karaya hiç ayak basmadan tamamlayan Pamir, şimdi aynı parkur için 2022’ye hazırlanıyor. 
 
http://tolgapamir.geovoile.com/challenge4seas/2021/tracker/?lg=fr gerçekleştirilen parkuru bu linkten tekrar izleyebilirsiniz. 
Editör: TE Bilisim