CNN TÜRK’te,19 Temmuz Çarşamba’yı 20 Temmuz Perşembe’ye bağlayan gece saat 00:15’te Fenerbahçe- Monaco Hazırlık Maçı geniş özeti ekrana gelecek.

Fenerbahçe, ilk dört hazırlık maçında bekleneni veremedi. Üç yenilgi ve bir beraberlik aldı. Bu kez Fransa şampiyonu MONACO ile buluşuyor. Mehmet Ekici, Dirar, Valbuena, Kameni'yi kadrosuna katan ve Makedon oyuncu Elif ile de anlaşan Fenerbahçe, bu kez 5. hazırlık karşılaşması heyecanını yeni Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile yaşayacak. Kocaman ile daha önce büyük zaferler yaşayan Fenerbahçe sezonu UEFA Kupası 3. ön eleme maçları nedeni ile erken açan kulüplerden oldu. Bu bağlamda geride kalan 4 maçta yavaş yavaş tempo yakalayan takım, şimdi belki de en önemli sınavını verecek.

Şampiyonlar Ligi ön elemede önümüzdeki Perşembe oynayacağı  zorlu maç öncesi en kritik son sınavlarının heyecanı CNN TÜRK ekranlarında olacak. Bu kez rakip Fransa şampiyonu MONACO. Güçlü kadrosu ile bu yıl fark yaratan Fransız temsilcisi karşısında yeni transferler ,taraftar ile CNN TÜRK ekranlarında buluşacak.

Fenerbahçe- Monaco maçı; en özel anlar, en dikkat çekici dakikalar ile 19 Temmuz Çarşamba'yı 20 Temmuz Perşembe'ye bağlayan gece00:15'teCNN TÜRK’te.

 

YAYIN TARİHİ:       19 TEMMUZÇARŞAMBA’YI 20 TEMMUZ PERŞEMBE’YE 

                    BAĞLAYAN GECE

YAYIN SAATİ:         00:15

Editör: TE Bilisim