İŞ DÜNYASI SCHRÖDER İÇİN ADANA’DA

 

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), dev bir organizasyona daha imza atıyor. Çukurova GİAD, Adana'da bu kez, birçok enerji devine danışmanlık yapan, Almanya'nın eski Başbakanı Gerhald Schröder'i konuk edecek ve kenti, dünya gündemine bir kez daha taşıyacak. Schröder söyleşisini İş dünyasının üst düzey bir çok yöneticisi de dinlemek üzere Adana’da olacak…

Çukurova GİAD'ın "Bilgi Güçtür" toplantıları kapsamında yapılacak toplantı ile Adana yine sınır ötesine taşınacak. 1998-2005 yılları arasında Almanya Başbakanı olan Gerhald Schröder, bu toplantı kapsamında 11 Nisan'da Adana'ya gelecek. HiltonSA'da yapılacak toplantıyı, özel davetliler takip edebilecek. Toplantı öncesi ve sonrası, gerek Schröder, gerekse Çukurova  GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ulusal televizyon kanallarında canlı yayın konuğu olacak. Schröder'in katılacağı toplantının konusu, "Türkiye AB İlişkilerine Siyasal Bakış ve Enerji Koridorunda Adana" olacak. Toplantıya, bazı bakanların, Ankara'dan üst düzey yöneticilerin de katılması bekleniyor.



Adana'nın tanınması, markalaşması, yatırımların merkezi olması, gelişimi amacıyla birbirinden etkili organizasyonları gerçekleştiren, projeleriyle gündeme damgasını vuran Çukurova GİAD'ın Başkanı Ömer Faruk Sakarya, "Roubini ile başlattığımız toplantılarımızı Schröder ile devam ettiriyoruz. Global bakış açımızı yansıtan bu toplantılar ile Adana'yı sınır ötesine taşıdık. Almanya eski Başbakanı Gerhald Schröder'i konuk edeceğiz. Kendisi Almanya ile Rusya arasındaki enerji politikalarını da takip ediyor. Biz de Ortadoğu’daki ve Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetler’deki enerji kaynaklarının stratejik noktasındayız. Schröder'in katılacağı toplantı ile de ülkemizin AB üyeliği tartışmalarına göz atarken, özellikle enerji koridorunda yer alan Türkiye'de, enerji yatırımları açısından büyük öneme sahip Adana'ya da dikkat çekeceğiz" dedi.

 

Çukurova Genç İşadamları Derneği

‘’Bilgi Güçtür Toplantısı’’

 

Yer        : HiltonSA-Adana

Tarih    : 11 Nisan 2013

Saat      :19:00

 

 

Editör: TE Bilisim