Geçtiğimiz aylarda alacak verecek meselesinden BBP Sincan İlçe Başkanı ve kardeşi tarafından tabanca ve kesici aletle yaralanan Öztel, istifa ettikten sonra, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici hakkında Onur Akay'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili de konuşan Öztel, şunları söyledi:

Beni siyasette kullandılar ve İlçede geçen bayram eski BBP Sincan İlçe Başkanı ve kardeşi tarafından silah ve bıçaklı saldırıya uğradım. Adamlar serbest bırakıldı. 3 gün sonra Genel Merkeze gittiler ve Genel Başkan ve Yardımcıları ile çay içtiler. Genel Başkanla bir senedir bir araya gelmek için randevu istedim gelemedim. Bana her türlü gözdağı vermeye çalıştılar. silahlı saldırıya sebep olanlarda Genel Başkan ve Yardımcılarından 3 kişidir. Bunları gördükçe, bu insanlarla bir arada olmanın bir anlamı olmadığını anladım ve herkes diyordu. Çankaya ilçe her yerden, Genel Merkez'den güzel oldu dediler ve bundan Genel Merkez rahatsız oldu. Bir senedir İlçeye Genel Merkez'den kimse ziyarete gelmedi. Oy yükseldi teşekkür bile etmediler. Maddi ve manevi yordular beni. Sıkıntı yok bitti. Geri vites yok. İlçeyi ofise çevirdim ben. Bu Çankaya’da bayrakların inmesine vesile olanlar utansın. Bu saatten sonra benim başıma gelecek olaylardan sorumlu Genel Merkez'dir.

TAŞERONLUK YAPANLAR İÇİMİZDE! 

Rahmetli Şehit Muhsin Başkanımızın ölümüyle ilgili  helikopteri, Muhsin Başkan kiralamadı ve helikopterin gideceği yerlerin programlarını Mustafa Destici yaptı. Bu işin içinde taşeronluk yapanlar içimizdeki insanlardır.


Kaynak: Anadolu Ajansı

Editör: TE Bilisim