Olaylı ‘Ürperti’ filminin çekimlerini tamamlayan Kutlubay Film ve Serkant Yaşar Kutlubay hiç ara vermeden ilk komedi filminin hazırlıklarına başladı.

Sadece korku-gerilim filmleri çeken Kutlubay ilk defa bir komedi filmine imza atacak. Kutlubay, senaryosu üzerinde uzun süredir çalışılan ‘Abazalar Bodrum’da’ isimli komedi filminin Recep İvedik filmlerinin gişedeki başarısını geçeceğine kesin gözüyle bakıyor.

Senaryosunu okuyanların bile gülmekten gözünden yaş getiren ‘Abazalar Bodrum’da’ filminin oyuncu kadrosu için titizlikle çalışılıyor.

Çektikleri korku filmlerinde no name isimlere şans veren Kutlubay, ‘Abazalar Bodrum’da’ adlı filminde komedi dizilerinin beğenilen isimleriyle görüşmelere başladı.

Kutlubay, filmin kadrosu için sevilen komedi dizilerinin beğenilen karakterlerini bir araya getirip yanlarına yetenekli no name isimleri monte edip karma bir kadro kuracaklarını belirtip defalarca sıkılmadan izlenecek, her izlendiğinde ilk defa izleniyormuş gibi izleyenleri gülme krizlerine sokacak müthiş bir komedi filmini Türk sinemasına kazandıracaklarını söyledi.

Filmde 10 ana karakter olduğunu, bunlardan ikisini seksi oyuncu Özlem Yücel ve Türk sinemasının tecrübeli isimlerinden Selahattin Taşdöğen’in oynayacağını açıklayan Kutlubay, diğer 8 karakterden 4 tanesinin komedi dizilerin başarılı isimlerinden, 4 tanesinin de yetenekli no name isimlerden seçileceğini sözlerine ekledi.

Filmin çekimleri, kadronun oluşmasının ardından hemen Bodrum ve İstanbul’da başlayacak.

Editör: TE Bilisim